Airbnb Finds: 3 ultieme spots voor de F1-fans

Pop jij dit jaar je biertje voor de buis of drink je hem samen met Max Verstappen en ben je een van de gelukkige bezitters van de felbegeerde Formule 1 tickets? Na lang uitstel is het toch echt zover, het Formule 1 weekend is om de hoek. Om alvast in de F1 sfeer te komen hebben we een paar hele toffe Airbnb accommodaties voor je uitgezocht, waardoor jij gegarandeerd klaar bent voor Formule 1.

Klaar voor Formule 1 met deze toffe Airbnb’s

Een racespektakel van dichtbij

De eerste accommodatie bevindt zich vlak bij Zandvoort, namelijk in Haarlem. De villa biedt genoeg ruimte voor jou en je vrienden, want er is plek voor 10. Het verblijf is strak ingericht met heel veel wit. Daarnaast is er veel licht en nog meer ruimte, zowel binnen als buiten. Naast dat het verblijf er top uit ziet, heeft het een wel heel speciale toevoeging. Als je nog geen tickets hebt weten te bemachtigen voor aankomend weekend, geen zorgen. Wanneer je de villa boekt in het weekend dat Formule 1 plaatsvindt, kun je de tickets voor het race spektakel erbij kopen!

Een toplocatie, veel ruimte én Formule 1 tickets. Wij hadden het wel geweten! Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan, één van €1725,- per nacht. Maar als je 9 vrienden weet op te trommelen kost het nog maar €172,50 per persoon per nacht. Wie weet zie jij Max Verstappen van dichtbij de finishlijn halen!

Home of Dreams

Voor de tweede hotspot gaan we iets verder van huis, namelijk naar Texas in de Verenigde Staten. Maar het is zeker de moeite waard! Het huis wordt niet voor niets de “Formula Garage: Home of Dreams” genoemd. Het huis bezit alles waar een gemiddeld mannenhart sneller van gaat kloppen. Een biljart- en pooltafel, tv- en game kamer, 7 racestoelen voor de fanatieke race gamers, een grote keuken en ruimte voor 16 gasten. Zit je elkaar iets te veel op de lip in één huis? Dan zorgt de locatie voor de ideale uitweg. De mansion ligt namelijk op loopafstand van Washington Avenue.

Voor een echt Formule 1 mannenweekend ga je naar Texas! Per nacht betaal je €255,- in totaal, dus met 16 man kost het je nog maar €15,- per persoon per nacht. Koopje! Nog wel even wachten natuurlijk want momenteel kunnen we helaas nog niet naar de VS.

Geheel in thema

De derde en tevens laatste knaller van een accommodatie vind je in het prachtige Bologna in Italië. De loft beschikt over 2 slaapkamers met plek voor 6 gasten. Met een sportieve uitstraling en veel rood kom je gelijk in de F1 mood. Ook de designmeubelen met “Red Racing” stijl zorgen voor de juiste sferen om het Formule 1 race spektakel te volgen op de buis. Elk detail in de accommodatie laat de mix tussen comfort en een modern design goed uitkomen. In het complex vind je een zwembad en in de buurt is ook van alles te doen. En altijd fijn, het centrum van Bologna is te voet te bereiken. Maar naast het stadscentrum is het ook gaaf om een bezoek te brengen aan het museum van Ferrari en Lamborghini of neem een kijkje in de fabrieken van Maserati en Ducati.

Voor een prijs van €207,- in totaal per nacht verblijf je in het mooie Bologna. Neem 5 vrienden mee en je betaalt nog maar €34,50 per persoon per nacht.

LEES OOK
De hidden gems van Barbados
Tropische eilanden die ooit een plek van rust waren, zijn ondertussen gedegradeerd tot speeltuinen gevuld met een leger aan Instagram-influencers. Zodanig dat we vermoeden dat de Balinezen…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…