Deze zomer draag je klassieke zonnebrillen

De Ray-Ban is niet weg te denken uit het zomerse straatbeeld. Je wordt vooral omver geblazen met modellen als de zwarte Wayfarer of de gouden Aviator. Ook saai eigenlijk, als iedereen hetzelfde draagt. Onderscheidt jezelf daarom dit jaar met een paar stevige opties, die niet over-the-top zijn en klassieker dan nooit tevoren. Als je één van deze zeven zonnebrillen hebt dan ben je AAN deze zomer hoor!

Klassieke zonnebrillen lente/zomer 2015

Paul Smith Spectacles Clarefield: Lichtgewicht, rond montuur, speels detail zodat het iedere outfit afmaakt. Een echte klassieker, onmisbaar op jouw neus!

Klassieke zonnebril 1

Garret Leight Harding Acetate:  Dit model is geïnspireerd door toneelschrijver Arthur Miller. Deze champagnekleurige bril is met de hand afgewerkt en uitgerust met groene lenzen. Gaver kan niet en zeker een goede keus!

Oliver Peoples Eyewear Bernardo Polarized: Het lijkt op een Ray-Ban maar dan klassieker. Deze bril is enerzijds met print en anderzijds met kristal. Daarmee onderscheidt deze bril van alle andere hippe zonnebrillen!

Klassieke zonnebril 4

Garret Leight San Juan Polarized: We kennen dit model inmiddels wel, maar Garret Leight geeft er een andere draai aan. Er wordt gebruik gemaakt van zowel print als basic kleur, waardoor deze bril er supertof uit ziet. De pootjes van de bril hebben een print met daarbij een neutrale kleur om de glazen en als finishing touch: de dubbele balk boven de glazen!

Thom Browne Round-Frame Acetate and titianum: Deze brillen zijn van de legende Thom Browne. Ze worden handgemaakt in Tokio en dat maakt deze bril uniek. Deze mat zwarte bril geeft een stoere uitstraling en zeker geschikt voor alle seizoenen.

Persol Reflex Edition: Dit montuur is geïnspireerd door het uiterlijk van een vintage camera. De bril heeft een rond montuur waarbij de gouden pootjes zorgen voor een klassieke uitstraling.

Klassieke zonnebrillen 6

Garret Leight Kinney Acetate: Dit is misschien wel de meeste unieke zonnebril voor de zomer. Wil jij echt opvallen deze zomer? Dan heeft Garret Leight deze butterscotch/honing kleurige zonnebril, omdat deze ECHT anders is! Good job, Garret Leight.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS