Zboard 2, het nieuwe skateboarden!

Skateboarden is iets wat we al jaren kennen. Het is allemaal begonnen met surfen, daarna wilden ze surfen op het land en werd het skate- of longboarden genoemd. Nu zijn er elektrische skateboards, bijvoorbeeld de Zboards. De Zboard bestond al even maar de jongens van Zboards komen nu met een nieuwe versie.

Zboard 2

De Zboard is in 2012 op de markt gekomen en in 2015 hebben zij een tweede editie gelanceerd. Het board is nu efficiënter, er zit een snellere en krachtiger motor onder,  is waterproof, lichter van gewicht en het board heeft twee handgrepen zodat het makkelijker is om mee te nemen. De Zboard bedien je nog steeds simpel met de voetzolen op het bord. Wanneer je voorover hangt zal het bord harder gaan en als je achteruit hangt dan zal het bord stoppen. Ideaal!

Er zijn twee edities van de Zboards 2 uitgebracht. Een ‘pearl edition’ en een ‘blue edition’. De pearl edition gaat 32 km per uur en de blue edition gaat maar liefst 38 km per uur. Je zou zo op de autoweg kunnen boarden.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS