Wij hebben het nr. van Winston en je kan hem appen voor Valentijnsboodschappen

Valentijnsdag. De een vindt het een commercieel gedoe. En de ander is het daar waarschijnlijk mee eens. Maar heren, verplaats je eens in die vrouwen! Die vinden het namelijk prachtig om verrast te worden. Of het nou Valentijn is of niet. Maar feit is dat dit bij uitstek het moment is om je (geheime) liefde iets te laten weten én rond deze tijd van het jaar kan je écht creatief zijn! Lees even mee…

Winston de Wingman

Speciaal voor Valentijnsdag heeft Van Gils Parfums de hulp in geschakeld van Winston Gerschtanowitz (dubbel check via Google, en ja klopt…) én ons! Hij gaat namelijk je wingman zijn. Dus ben een vent en geef toe: daar heb je met een guy als Winston echt geen slechte aan!

Het plan is als volgt. Winston zit 12 februari de hele dag achter z’n smartphone om voor jouw (toekomstige) meissie (of boy, kan ook) een persoonlijke videoboodschap in te spreken, waarmee jij haar met Valentijnsdag kan verrassen! Het is geen winactie, het is niet alleen voor de uitverkorenen, het is voor iedereen. En simpel ook, want je appt ‘m gewoon.

We got you!

Wij hebben Winston’s nummer voor je op de kop getikt, dus je hoeft hem alleen maar te appen en te vertellen wat hij in de persoonlijke videoboodschap voor jouw sweet sweet Valentine moet zeggen. Of doen. Want hij doet dus alles hè!

Hoe vet is dat!? Dus waar wacht je nog op, want jouw (toekomstige) vriendin (of vriend) verdient meer dan een standaard kaart, een ‘bossie rode rozen’ of een ontbijt op bed. Al zeggen we niet dat ze dat geen leuke extra’s gaat vinden ;-).

App Winston op 12 februari tussen 12u en 18u op 06 208 611 15

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Van Gils Parfums.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS