Manify top5: Watergadgets!

De eerste zomerdag is achter de rug en tis tijd voor barbecuen, buiten sporten en lekker in het water ‘spelen’! Zie hier de top 5 beste watergadgets!!

#5. JetSurf

Jet surf

 

Eerst hadden we al het elektrische longboard en nu ook het surfboard met een jet aandrijving. Geniaal toch? Normaal regelen die golven al genoeg snelheid, maar als je een echte pro bent dan kan je niet hard genoeg gaan! Moeilijkheidsgraad is hoog, maar door de adrenaline kick is hoog, dus vandaar een verdiende 5de plek in onze Top5: Watergadgets!!

#4. Seabob

seabob

 

Het lijkt op de nieuwste gadget van Q voor James Bond, maar menig miljonair heeft ‘m al op z’n jacht liggen hoor! Je moet wel even oefenen met je adem in te houden!

#3. Water Blob

water blob

 

Dit is toch geniaal, waarom bestaat dit niet al 100 jaar? Sinds een paar jaar zie je ze overal, de Water Blob! Het idee is simpel: 1 persoon gaat op het randje liggen, de ander springt er in het midden op en die eerste vliegt een kilometer de lucht in. Lachen toch!!

 

#2. Water Jetpack

water jetpack

 

Woehoeee, de jetpack is eindelijk wat toegankelijker! Al decennia probeert de mens een jetpack te maken, maar het bleek tot voor kort onmogelijk om dat veilig te realiseren. Maar met deze water jetpack kan je niks gebeuren en is het een van de meest ultieme watergadgets! Er is maar Ă©Ă©n watergadget gaver dan dit jetpack en dat is….:

#1. Flyboard

flyboard

 

Het is natuurlijk wel wat lastiger, maar als je het eenmaal onder de knie hebt is dit wel echt heel erg tof! Op het flyboard voel je je echt een baas, en dat ben je dan natuurlijk ook! Dus ga maar sparen want op elk vakantieadres kan je deze zomer wel een flyboard huren. Tweehonderd euro alstublieft, voor 10 minuten!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS