Who’s That Girl!? Stephanie Tency
Enige tijd geleden zijn we gestart met deze nieuwe rubriek. We hebben gemerkt dat de heren op Manify niet vies zijn van een mooie dame op z’n tijd, maar we houden het natuurlijk wel netjes. Op maandag kun je dus altijd genieten van een prachtige Manify Monday Babe en op vrijdag hebben natúúrlijk Fitgirl Friday. Maar er zijn zoveel leuke dames op Instagram die nog vrij onbekend zijn, dat wij daar wel iets aan moeten doen! Bij deze onze nieuwe rubriek op woensdag: Who’s That Girl!? Lalalala lalalala..

Vorige week: Ashley Resch

Stephanie Tency

Misschien kende je haar stiekem al een beetje, want Stephanie doet samen met Bjorn Remmerswaal, sinds zaterdag voor ons verslag van de Streetgasm streetrally. Haar passie voor hele dikke auto’s komt hier duidelijk in naar voren. Maar je eigenlijk had je haar al veel langer moeten kennen. In 2013 werd ze Miss Nederland en ze presenteert af en toe op RTL4!

Ook op Instagram gaat Stephanie lekker. En wij vinden dat het 25-jarige model een stuk meer volgers verdient. Ga haar volgen, maar check sowieso ook de live-verslagen van Streetgasm 2016!

View this post on Instagram

B O S S 💵 @rondewildt

A post shared by Stephanie Tency (@stephanietency) onESSENTIALS