Sneakerzzzzz

Overal waar je kijkt: Sneakers, sneakers, running-shoes en als je geluk hebt nog meer sneakers. Ze zijn haast niet weg te denken in het hedendaagse modebeeld. Ook op de catwalk doen ze het goed. Zo pronken bijvoorbeeld aan de voeten van de modellen Coco Chanel.

Vooral Nike (Air Max, yeah!) en Adidas hebben weer de mooiste modelletjes op hun naam staan. Maar ook Reebock, Puma en Asics timmeren lekker aan de weg. En ook Converse Allstars, ondanks dat ze over hun (zoveelste) hoogtepunt heen zijn, kunnen altijd nog prima. Maar wil je echt de mode-baas uithangen, draag dan hardloopschoenen!

Running shoes

Waar je een paar jaar geleden nog werd uitgelachen als je ging hardlopen in felgekleurde hardloopschoenen, is het nu hartstikke hip om ze aan te doen naar de Paasbrunch met je schoonfamilie. Sowieso is hardloopkleding een inspiratie geweest voor de huidige ontwerpen. Zo zie je vrouwen vaak genoeg rondlopen met leggings, treggings, jeggings die er vrijwel hetzelfde uitzien als hardloopbroekjes. Laten wij ons daar maar niet aan wagen en het houden bij een toffe set schoenen. Hier heb je een uitgebreide collectie van toffe sneakers en running shoes!