Zo ziet een luxe Privé Boeing er uit

Je hebt vliegtuigjes en je hebt vliegtuigen. Vele dromen al van één ritje in een luxueuze privé jet, laat staan er een in je bezit te hebben. Maar het kan nog een stapje verder. Een privé Boeing! Dat is pas reizen in stijl. Je gaat namelijk toch niet zomaar reizen met je benen in je nek in een simpel vliegtuig?

Extreem luxe Boeing 747

Je kent ze vast wel, die Boeings 747. Tot voor kort hét paradepaardje van de vliegtuigbouwer! Maar deze 747 is niet zomaar een vliegtuig. Het is een heel uniek privé vliegtuig, met allerlei luxueuze en technologische voorzieningen. Deze luxe privé jet is 60 meter lang en is de eerste jumbojet voor persoonlijk gebruik. Het heeft een grote dinerzaal, master bedroom en nog een aantal extra slaapkamers. Ga je op zakenreis dan hoef je je ook geen zorgen de maken. Deze privé Boeing heeft namelijk ook een compleet kantoor, er kan dus eventueel gewerkt worden.

Maar wat kost dit dan? Het exacte bedrag is niet bekend gemaakt, maar we gaan het gewoon uitrekenen. Een 747 kost $350 miljoen dus dat ben je sowieso kwijt aan het vliegtuig zelf. Na schattingen zullen de wensen van de eigenaar nog eens $250 miljoen kosten. Voor $600 miljoen heb je dus zo’n jumbo ding zonder brandstof, staanplaats etc. erbij gerekend, maar goed. Laat dat sparen maar zitten zou ik zeggen.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS