nhow Rotterdam

Vorig weekend zat ik samen met mijn vriendin in het nhow Rotterdam. Dit hotel, gevestigd in het iconische gebouw ‘De Rotterdammer’ aan de Wilhelmina kade is omringd met het Luxor theater en natuurlijk de Erasmusbrug.  Deze locatie zorgt meteen ook voor een adembenemend uitzicht dat het hotel zelf omschrijft als:

“One Hell of a View”

Sfeer

Bij binnenkomst hangt er direct een ontspannen sfeer. Geen drukke rumoerige hotel lobby maar een moderne en rustige hal waar tevens een koffiebarretje in te vinden is. Deze sfeer is ook terug te vinden in het restaurant en cocktailbar, alleen dan met een indrukwekkend uitzicht. Niet voor niets heeft nhow Rotterdam de ‘Best Hotel Design’ award 2014 gewonnen.

Kamers

Wij hadden een sunset kamer. Dat betekent dat je uitzicht heb op de Erasmusbrug. Een absolute aanrader! Na te hebben genoten van het uitzicht en  een heerlijke bak Nespresso (die op de kamer te vinden is) heb ik mijzelf opgefrist in de ruime badkamer. Je hoeft in principe niets mee te nemen; van tandenborstel tot scheermesjes staan voor je klaar. Met het entertainment systeem op je televisie heb je zelfs je tablet niet meer nodig om op de hoogte te blijven van het nieuws of om je mail / social media te checken. Ook het ruime bed is meer dan prima.

Prijs/Kwaliteit

Kamers beginnen vanaf zo’n €130,-. Voor circa €175,- heb je een kamer met uitzicht over Rotterdam en een ontbijt dat het ook écht waard is om je bed voor uit te komen ook als je gebruikt maakt van de late-checkout die er voor dit geld ook bij zit.

Conclusie

Het nhow Rotterdam is een hotel dat absoluut de moeite waard is. Niet alleen voor de zakenman maar zeker ook voor de citytripper. De prijs is voor de gemiddelde citytripper wat aan de hoge kant, maar de ruime en goed verzorgde kamers, het heerlijke ontbijt en het prachtige uitzicht zijn dit geld absoluut waardESSENTIALSMEER ESSENTIALS