New Balance sneakers, gewoon super tof!

New Balance werd opgericht in Boston, begin 1900. In het begin maakte ze inlegzolen maar daar kwam als snel verandering in en ze groeide uit tot een bedrijf dat ook sportschoenen maakt. Het bedrijf is blijven groeien en inmiddels zijn ze een van de grootste merken op gebied van hardloopschoenen en vrijetijdsschoenen in Nederland.

Vrijetijdsschoenen

De vrijetijdsschoenen van New Balance zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld en dat is logisch ook. De sneakers zien er niet alleen heel gaaf uit ze zitten namelijk ook echt heerlijk. Er zijn veel verschillende modellen en als je bijvoorbeeld kijkt naar de vintage-, S-, U- en M-model lijkt het net of de schoen steeds iets verder transformeert. De schoenen worden steeds gaver en daar is het M-model een goed voorbeeld van want dat is echt een geweldig model.

Naast de standaard modellen zijn er ook veel limited editions van de New Balance schoenen en dat is natuurlijk gewoon super tof. Want ben eens eerlijk, wie wilt er nou niet de show stelen met een paar toffe sneakers die niemand anders heeft.

 

1 comment

  1. Volgens mij hadden ze het beter bij inlegzolen kunnen houden, niet echt mijn smaak dus:)

Comments are closed.