Meer gadgets!!

Mannen houden van gadgets, en het liefst elektrische! Wie droomt er niet van om zo’n drone te hebben? Lekker een beetje rondvliegen.. Of je hangt er zo’n GoPro aan, dan kan je de tofste filmpjes maken! Zo’n drone is eigenlijk best te betalen voor wat je er voor krijgt, maar het blijft natuurlijk een bak geld. Je hebt ook kleinere gadgets die heel tof zijn. En speciaal voor jou zetten we er een aantal op een rijtje!

USB Mini Henry de Stofzuiger

l_06221538

Als je boven je toetsenbord zit te eten valt er een boel tussen je toetsen, denk daar stof en een paar huidschilfers bij en je kunt je een beetje voorstellen hoe het er daar tussen uit ziet. This is where Henry comes in. Iedereen kent hem wel: Henry de stofzuiger. Deze mini USB-versie haalt alle troep tussen je toetsen vandaan.

Draagbare luidspreker

l_03982643

De lente en zomer komen er aan en dan willen we barbecuen in het park en biertjes drinken op het strand. Een muziekje erbij is niet verkeerd, maar het geluid uit je smartphone is ook niet alles. Dit zeer betaalbare draagbare luidsprekertje versterkt je geluid, heeft een bijzonder goede bass (voor zo’n klein ding) en gaat nog lang mee ook!

Mini Suikerspinmachine

l_10781389

Ok dit is misschien leuk om je vriendin mee te verrassen. Je kunt je voorstellen dat de suikerspinnen uit dit mini suikerspinmachinetje ook niet erg groot zijn, dus ze zijn zo op. EĂ©n voordeel: Als hij op is kun je weer een nieuwe maken en dat is juist het leukste!

Maar er zijn zoveel meer leuke gadgets. Het leukste blijft toch die drone, waaaaauuuww!! En het mooiste is, deze gadgets zijn nu verkrijgbaar met 10 procent korting op www.pixmania.nl!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS