Bali Mango Juice. Meer heb je niet nodig.

Het is godsgruwelijk heet, heel Nederland klaagt, ik klap in m’n handjes. This is my kinda weather! Maar goed, veel Nederlanders hebben het er maar moeilijk mee, dus hebben iets nodig om de dag dragelijk te maken. En als je wel gewoon lekker van het weer kan genieten, lees dan ook even door want dit drankje gaat je dag nóg perfecter maken.

Mango’s zijn super gezond voor je op een warme dag, want ze verminderen de kans op een zonnesteek. Door het fruit van een mango te mixen met water helpt het je lichaam af te koelen. Hierdoor ontstaat er minder snel schade door warmte.

Bali Mango Juice

Iedereen die wel eens op Bali is geweest, en dat zijn er veel, kennen het drankje al lang: de mango juice. Iedereen drinkt fucking mango juices op Bali. En dat is logisch, want de mango’s zijn er heerlijk zoet en het is er goed warm. Dus je wilt wat. Maar de mango’s in je plaatselijke Albert Heijn zijn ook super goed én heel veel meer heb je niet nodig voor dit makkelijkste recept van de dag.

Haal een blender tevoorschijn, gooi ‘m vol met mango en heel vele ijsblokjes. Klein beetje water erbij en shake it baby! Zo simpel is het. Is het te zuur? Honing erbij! Is het te zoet? Citroensap erbij. Oké, en nu met je bek de zon in!ESSENTIALS