Lenovo Yoga 2 Pro

De Lenovo Yoga 2 Pro is een super apparaat met vier verschillende modes: Laptop, stand, tent, tablet. Hij is 13,3 inch en dus groot genoeg om te werken in laptop mode en net te groot om te gebruiken als tablet. Al vaker hebben we gezien dat verschillende merken een laptop en tablet probeerde te combineren. Maar naar ons idee is dat bij geen één zo goed gelukt als bij Lenovo. Het unieke aan het apparaat is het schanier, dat het scherm met het toetsenbord verbind. Het is mogelijk om het scherm helemaal naar achteren te klappen. En omdat beide delen ultradun (15,5 mm)zijn ligt het lekker in de hand als je ‘m gebruikt als laptop.

4 Modes van Lenovo Yoga 2 Pro

De laptop en tablet modes spreken voor zich, maar je kan de Lenovo ook op twee speciale wijze neerzetten die handig kunnen zijn voor bijvoorbeeld presentaties of bij het kijken van een film. Je hebt dus geen extra accessoires nodig, net als bij andere tablets, om hem rechtop te kunnen zetten bijvoorbeeld.

De multifunctionele computer draait Windows 8, heeft een i7 processor en een QHD+ Corning Glass scherm, dit is 4 keer scherper dan HD+ volgens Lenovo.

 

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS