Korting bij Adidas

Adidas ziet de zomer rooskleurig in. Met de nadruk op kleurig, want de nieuwe collectie van het hippe merk is vrij kleurrijk. Kijk naar de nieuwe voetbalschoenen, de sportoutfits maar ook gewoon de vrijetijdskleding. Vooral de Originals lijn van Adidias is erg populair.

Adidas

Adidas en Puma zijn twee merken van broers die in het verleden ruzie hadden. De ene helft van de stad werkte bij Puma, de andere bij Adidas. De broers hadden ruzie en er was dus altijd een dikke fittie tussen beide groepen. Adidas, kunnen we nu wel zeggen, heeft het wat beter geregeld dan Puma, maar het blijft leuk dat beide merken nog gewoon bestaan. De afgelopen tijd is de collectie van Adidas retepopulair geweest, maar Nike komt weer om de hoek kijken. Nike, die in de jaren 90′ hét sportmerk was, is op z’n retour en wil de positie van hipste merk graag overnemen van Adidas. Maar het merk met de drie strepen laat het er niet bij zitten en komt met een retevete collectie!

Korting bij Adidas

En daar komt ook nog eens bij dat ze nu een mooie kortingsactie hebben. Via deze link kun je gebruik maken van een kortingscode die staat voor een gratis verzending bij alle bestellingen! Lekkerrr!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS