Manify Top5: Kerst cadeautips (part twee)

Na part 1 komt dikwijls part 2 én daar gaan wij, voor de gemakkelijkheid, niet vanaf wijken. Dus heb je nog steeds geen cadeau of weet je nóg steeds niet wat je op je verlanglijstje moet zetten? Dan zit je goed, jongen. Hier komt ‘ie:

Cadeautips:

1. Mr. Maroosh scheerpakket

Mr. MarooshDie kaaklijn van je verdient een goede verzorging. Dat betekend dat je de haartjes, goed moet verzorgen, maar ook als je net geschoren bent moet de huid gekalmeerd worden. Zo krijg je een zachtere huid en dus meer kusjes van je vriendin. Ook is het belangrijk dat je een goed mes hebt, die lekker scherp is. Bij de pakketen van Mr. Maroosh zijn alle essentiële producten aanwezig!

Marc O'Polo2. Marc O’Polo Chambray dekbedovertrek

Niks zegt zo veel over een man als hoe zijn bed er uit ziet. Neem je een dametje mee naar huis dan knapt ze aardig op je af als je een powerrangers dekbed hebt liggen op je éénpersoonsbed. Dus zorg voor een mooi en klassiek dekbed, zoals deze van Marc O’Polo en zorg dat je bed altijd mooi schoon is én opgemaakt!

peper- en zoutstel3. Zomer/Winter peper- en zoutstel

Is het budget wat lager, dan is het ook vaak lastiger om wat te bedenken. Ga dan voor wat leuke gebbedingetjes, zoals dit peper- en zoutstel. Oké, een peper- en zoutstel is over het algemeen niet heel spannend, maar dit ding is gewoon vet! Steel de show op de keukentafel!

Rituals Samurai AfterShave 100ml P+B4. Rituals

Rituals voor vrouwen? Echt niet! Ze hebben de meest relaxte douchegels en shampoos speciaal voor mannen. Ook voor de kaakverzorging zit je bij Rituals sowieso goed. Unique Selling Point: die super chille geur!!

Black and Bianco5. Black & Bianco wijn

Wat gaat er nou boven een lekker glaasje wijn? Juist, een stukje kaas, voetbal op TV, een mooie meid naast je én een glaasje wijn. Probeer dan ook zeker even de wijn van Black & Bianco. De fles ziet er ultrahip uit en het unieke aan de rode (aanrader) is dat je ‘m even moet koelen voordat je ‘m gaat drinken.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS