Kate Upton vs. zwaartekracht + Foto’s van d’r nieuwe shoot!

Een van onze favorietjes, Kate Upton, is voor het jubileum van Sports Illustrated weer in de bikini gedoken. Niet alleen stond ze weer op de cover the shinen. Nee, ze werd meegenomen in een zero-gravity vliegtuig voor een photoshoot in het gewichtsloze.

Kate Upton photoshoot zonder zwaartekracht

In verschillende bikini’s werd onze Kate gefotografeerd terwijl ze door een vliegtuig heen zweeft. Er kwam heel wat bij kijken om mooie foto’s te maken, want de hele crew vliegt alle kanten op. Voor Kate Upton was het vast een van d’r spannendste photoshoots. Hoe dan ook, wij vinden het spannend om haar te zien poseren! Hierbij dus de video:

Foto’s Kate Upton Sports Illustrated 2014

Ook kwam er een kalender en wat andere mooie kiekjes in de meest uiteenlopende bikini’s. Vinden wij mooi. We hebben even een paar handjes vol van deze foto’s verzameld. En eerlijk is eerlijk, ze zijn goed gelukt! Dit zijn de foto’s van de Sports Illustrated 2014 photoshoot van Kate Upton:

Al eerder schreven we over Kate Upton. Bijvoorbeeld over een banned commercial tijdens de Superbowl, was te sexy.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS