Joseph Guy’s Night In Review

Vorige week vertelde we jullie al over de Guy’s Night In. Een nieuw concept waarmee je thuis of op elk gewenste locatie een leuke en culinaire avond met je vrienden kan hebben. Voor lekker eten, een goede borrel wordt gezorgd. Samen met de mannen van MixedGrill mochten wij deze avond proberen.

Vondelpark
Omdat je met het Guy’s Night In overal een toffe avond kan hebben, besloten wij af te spreken bij de ingang van het Vondelpark. Na even gewacht te hebben kwam er een scooter aan van Tante Bep die ons een aantal tasjes en een koffertje meegaf. We hebben een mooi plaatsje in de zon uitgezocht en gekeken wat we zojuist gekregen hadden.

Drinken
In het koffertje zitten 4 glazen, een maatbekertje, een roerstaaf en natuurlijk een mooie fles Joseph Guy V.S.O.P. Per bestelling krijg je één koffertje dat genoeg bevat voor 16-18 cocktails. Naast Cognac en cocktail benodigdheden krijg je ook verse gember, rozemarijn en Ginger Ale voor de Ginger Guy cocktail. Een echte aanrader! In het bijgeleverde boekje vol met tips zitten ook andere heerlijke cocktailrecepten.

Eten
Het eten ziet er buitengewoon goed uit. Vooraf is er eventueel wat brood, maar wij zijn begonnen met een heerlijke cocktail. Gevolgd door een groentestoof van bonen, courgette en paprika, riant belegd met stukken langzaam gebraden kalfsrib. Aardappelgrattin en geroosterde groenten zorgen voor een prima bijgerecht. Als nagerecht waren er verschillende kazen en charcuterie. Veel mensen zal dit afschrikken, maar de keuze van de kaas en worst is zo afgestemd dat het ook voor een “ongetrainde kaas-eter” prima te doen is. Toch zal ook de echte bourgondier onder ons genieten van dit nagerecht.

Conclusie
Wij zijn erg onder de indruk van de prijs/kwaliteit van deze avond. Door onze keuze om in het Vondelpark gaan te zitten hebben we niet alle elementen van een echte mannenavond kunnen beleven. Gemis van goed bestek, muziek (van de meegeleverde playlist) en op langere termijn wat meer drank  was er zeker. Wat ons betreft is het zeker een aanrader, lekker bij iemand thuis genieten van goed eten en drinken voor een betaalbare prijs!

Guys-Night-in-4 Guys-Night-in-5ESSENTIALSMEER ESSENTIALS