Jetsmarter is de Uber voor privéjets

Uber kennen we allemaal. Uberpop is een hele tijd zo’n beetje elke dag in het nieuws geweest en laatst berichte we ook dat Uber een bezorgservice is begonnen in de VS en ook zelfs in Barcelona. Maar het hele Uberconcept kan op duizenden dingen worden toegepast en dus ook het charteren van privévliegtuigen. Slimmerik Sergey Petrossov is de bedenker en CEO van Jetsmarter, een service waar rijkelui zich kunnen inschrijven en zo heel simpel privéjets kunnen bestellen. 

Jetsmarter

JetShuttleMet een mooie overzichtelijke app heb je keuze uit meer dan 3000 jets over de hele wereld. Wil je met Jetsmarter ergens heen vliegen in volledige luxe dan heb de keuze om gebruik te maken van JetDeals, JetShuttle of JetCharter.

JetDeals geeft je de mogelijkheid om een bestaande privévlucht te boeken. Je geeft aan welke vluchten je vaak moet hebben en Jetsmarter linkt personen aan elkaar, zodat een vliegtuig niet op en neer hoeft terwijl jij maar een enkele vlucht nodig heb.

Met JetShuttle deel je de privéjets met andere passagiers. Natuurlijk is de luxe en het comfort er niet veel minder om.

Met JetCharter kun je volledig gepersonaliseerde vluchten boeken met een vliegtuig naar keuze. Ofwel, de traditionele manier van het charteren van privéjets, alleen dan zonder al het papierwerk en gedoe.

Een account kost je $9.000 per jaar, maar levert je ook veel kortingen op. Interesse? Download hier de app voor iPhone en hier voor Android.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS