Classy en iconisch: Converse Jack Purcell ‘Tumbled Leather’

Als het op schoenen aan komt, zijn veel mannen soms net een vrouw. Niet dat we dagenlang moeten nadenken om een paar aan te schaffen. Niet dat we er 10 winkels voor moeten bezoeken. Niet dat een paar kopen (lees: hakken) en daarna nooit dragen, omdat ze toch pijn doen. Maar omdat we er gewoon zo ontzettend veel hebben. Ik heb bijvoorbeeld minstens zo veel schoenen als m’n vriendin. En als ik dan zo’n exemplaar als deze voorbij zie komen, dan begint het toch een beetje te kriebelen. Want wat zijn ze vet!

Converse Jack Purcell Tumbled Leather

Heel veel stijlvoller gaat een sneaker van Converse niet worden. De Jack Purcell is iconisch en vervaardigd uit mooi leder. Het brein achter deze schoen? De neef van Chuck Taylor, genaamd: Jack Purcell. Verrassend.

De schoen is in vier verschillende kleuren verkrijgbaar: inked, burnt umber, white tumbled of zwart. Waarom ze voor die laatste niet ook een hippe naam hebben bedacht, blijft een vraag. Ook de veters zijn wat anders als dat we van het merk gewend zijn. Nice, ze mogen trots zijn.ESSENTIALS