Manify top 5: Irritante beesten

Na goed overleg op de redactie lijkt het ons erg belangrijk om een top 5 lijstje samen te stellen over de meest irritante beesten op aard. We voelen ons verantwoordelijk om jullie allen op de hoogte te stellen van deze informatie. Pas wel op, als je dit gelezen hebt zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!

#5. Het keffertje

Hond in tas

De hond van de buurvrouw, zo groot als een uit de kluiten gewassen rat. Probeer je een potje FIFA14 te spelen, kan je het commentaar van Evert ten Napel en Youri Mulder niet eens horen door dat geluid wat op blaffen moet lijken. Met recht op nummer 5 van het irritante beesten lijstje.

#4. De (fruit)vlieg

Vlieg

Van kleine fruitvliegjes die boven je afwas hangen tot dikke strontvliegen die nog niet door een open raam kunnen vliegen. Met zulke kleine hersentjes kan hij vast niet bedenken dat het geen nut heeft om het kozijn te blijven koppen. Hoe vaak je ze ook van je afslaat ze komen je maar al te graag kietelen.

#3. De kwal

Kwal

What’s in the name. Is het een keer 25 graden, wil je naar het strand. Moet je eerst 2,5 uur in een dampende file staan, heb je eindelijk een plekje gevonden op het overvolle strand, wil je de zee in, tzzz kwallenbeet. Dan heb je de keus over jezelf heen pissen of in de rij gaan staan bij de eerste hulp. Heb je wel genoeg tijd om te bedenken hoe die beesten zouden paren…

#2. De mug

Mug

Tja wat moet ik hier over zeggen. Eén mug kan je de hele nacht wakker houden en drie dagen lang aan het krabben zetten. Veel meer irritantere beesten zijn er toch niet? Of toch wel..

#1. De wesp

Wesp

De wesp! Vooral omdat ze je altijd komen vervelen als je wat leuks probeert te doen. Lekker met z’n alle naar de Efteling of picknicken in het park. De wesp komt altijd even langs om te kijken of die je cola kan opdrinken of in je haar kan gaan zitten. En als je ‘m boos maakt, dan steekt ie je gewoon neer. En het aller irritantste zijn de mensen die graag weps zeggen, alsof ie dan minder irritant is.

 

Graag gedaan.

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS