iPhone echt op stil!

Leuk en aardig, Apple met z’n mooie design en mooie speeltjes, maar een iPhone op stil zetten en zo houden kan soms voor problemen zorgen. Het knopje aan de zijkant is handig om ‘m snel even op stil te zetten als je iPhone in je zak zit. Maar één verkeerde beweging en je kan de pech hebben dat hij toch weer van stil-modus af gaat.

Zit je tijdens een vergadering met een belangrijke klant of bij de begrafenis van de vriend van de moeder van de zus van je hond en dan gaat je telefoon toch af. Je zal niet de eerste zijn bij wie dit overkomt.

En we weten allemaal dat de vliegtuigmodus, de niet-storen modus of nog erger: uitschakelen, geen optie zijn. Stel je word getagged of je naam wordt genoemd in een whatsapp-groep.

Alle stress is verleden tijd met de Mutator voor je iPhone. Het ontzettend handige plugje stop je in het gaatje dat voor de koptelefoon bedoeld is. Ja, je raad het al. Je iPhone denkt dat er een koptelefoon in zit en dus geeft hij geen geluidjes. Mega-probleem heel simpel opgelost. Zo makkelijk kan het leven zijn!

iphone-mute-switch2

 ESSENTIALSMEER ESSENTIALS

3 comments

Comments are closed.