Interieurtrends 2015

Een nieuw jaar, dat betekent nieuwe trends! We zagen al de vakantietrends en de drinktrends van 2015. Maar waar moet je qua interieur op letten om een beetje bij de tijd te zijn? Wij vertellen het je!

Beton

2015 wordt het jaar van Beton. Waar in 2014 alles wat van hout was (houten brillen, portemonnees en zelfs fietsen) zal 2015 bol staan van beton en steen. Een betonlook in huis is dus onontkoombaar. Betonnen vloeren zijn er al een tijdje, maar kies een voor een wand die rauwe maar toch moderne look te geven. Er zijn verschillende bedrijven die stucwerk met betonlook kunnen aanbrengen. Ook in de badkamer bijvoorbeeld!

foto’s – designbetonvloer.nl

Fotoprint

Is de industriële look van beton niet helemaal jouw ding? Ga dan voor een fotoprint. Deze zag je afgelopen jaar natuurlijk al regelmatig her en der. Dit jaar ook bij jou in de huiskamer? Check deze voorbeelden van fotobehang, verkrijgbaar op Fancy.com. Veel prints van steden en straatjes maar ook wat fantasierijkere afbeeldingen. Het breekt een egale muur en kan, met de juiste plaatsing zelfs de kamer wat groter doen lijken.

Is een print op je muur iets te veel van het goede? De fotoprinttrend houdt niet op bij behang. Wat dacht je van fotovloerkleden? Deze geven snel en eenvoudig een moderne twist aan elke kamer! Je kunt natuurlijk je eigen foto af laten drukken, maar Smoeck heeft zelf ook een aardige collectie

Chesterfield

Die bruinrode Chesterfield van je opa zie je eigenlijk alleen nog maar in je mancave. En bij je opa natuurlijk. Of het een trend is weet ik niet. Maar wat mij betreft mogen de échte Chesterfields weer terugkomen. Deze tijdloze bank past in elk interieur, ook in een strak en moderne omgeving. Juist dan komt deze bank tot zijn recht.

[quote_box_center]Wat wel een trend is in 2015 – clashing. Het combineren van verschillende stijlen tot een stijl. De Chesterfield is daar een heerlijk voorbeeld van.[/quote_box_center]

Let wel: een goede Chesterfield is prijzig. Het kwaliteitsleer geeft dit product zijn sfeer en uitstraling. Heb je even geen budget voor een echte leren, houd het dan bij een wat gunstiger geprijsde strakke bank en ga niet voor de skai versie.

Industrieel

Je zag het al met de betonlook. Industrieel is in. Maar met alleen wat beton kom je er niet. Net zoals bij kleding maken de accessoires het geheel af. En net zoals bij kleding is brons- en goud(kleurig) hipper dan ooit. Dus weet jij een mooie minimalistische, goudkleurige lamp te scoren voor in je huis? Dan ben je dit jaar het baasje!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS