Houten Strikken

Strikjes zijn weer helemaal in! We hebben het al eens eerder gehad over een houten strik. Maar nu heeft Van-Hout, de webshop waar we ook al eens eerder over schreven, ze ook in de collectie!

Tegenwoordig durven mannen weer strikjes te dragen zonder dat ze bang zijn er saai uit te zien. Mode accessoires worden steeds vaker gebruikt om je outfit compleet te maken, en een strikje mag daar zeker niet bij ontbreken. Nu heeft vanHout wel iets echt unieks, de houten vlinderstrik!  Deze winter loop je er bij als modebewuste zakenman, ideale schoonzoon tijdens de kerstdagen of als een echte fashion baas.

Alle houten strikjes zijn afgewerkt met een uniek stukje stof. Deze stof is door het sluitsysteem eenvoudig te vervangen voor diverse andere stoffen. Heb je bijvoorbeeld een tegekke badmat of een oude jas waar je maar geen afscheid van kan nemen, dan kan je deze stof opsturen naar vanHout en dan maken zij er een unieke houten strik van.

Dit is je kans om er stijlvol bij te lopen, want momenteel zijn er al diverse sporters (NBA spelers), actrices (sarah conrad) en fashion goeroes (CEO Style Icon) gespot met een houten strikje.

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS