Hoe maak je Sangrita?

Sangrita is de Mexicaanse variant van de Bloody Mary, en wordt vaak gecombineerd met een glaasje tequila. Leer hieronder hoe je dit het beste kan maken.

Ingrediënten

  • 1 deciliter tomatensap
  • 1 deciliter limoensap
  • 2 deciliter sinaasappelsap
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel tabasco
  • 8 theelepels grenadinesiroop
  • 2 limoenen in partjes
  • eventueel tequila


Bereidingswijze

Meng de sappen, het zout en de tabasco met elkaar. Zet deze mengeling minstens een uur in de koelkast. Serveer vervolgens naast een glaasje tequila en met de limoenpartjes. Drink vervolgens zoals je tequila hoort te drinken: strooi wat zout op je hand, lik dit op, drink het drankje op en zuig het sap uit de limoen. [snor]






ESSENTIALS



MEER ESSENTIALS

Comments are closed.