GoPro Hero 3+ Black edition

Naar een vet festival gaan is cool, maar niet zonder GoPro. Surfen is ook cool, maar niet zonder GoPro. Dit geldt ook voor bungeejumpen, skateboarden, mountainbiken en fierljeppen. Je kan tegenwoordig niet eens meer cool van de glijbaan zonder een fucking GoPro Hero 3+ Black edition…! Ok ok…, ik wil er ook een.

Be a hero, GoPro

..zeggen ze dan. Maar het is wel waar. Want we moeten via allerlei social media tegenwoordig wel constant aan elkaar bewijzen hoe goed we het hebben of hoe goed we ergens in zijn. De GoPro is hier ideaal voor. Spring uit een vliegtuig, zoals ze al decennia lang doen, film het met een GoPro en het ziet er extreem spectaculair uit. Maar ja, met een GoPro ziet alles er spectaculair uit. Als ik van een stoeprand afspring en het niet via een mooie hoek film en het in extreme slomo afspeel dan kijkt er niemand naar me om.

GoPro Hero 3+ Black edition

Nee, het is gewoon jaloezie. Het is een prachtapparaatje en je legt er de mooiste dingen mee vast. De prijs van de gewone GoPro Hero begint bij zo’n 250 euro. De nieuwste én beste is de Hero 3+ Black edition. Het ding heeft Wi-Fi, een afstandbediening, extra wide-view, 12 megapixels en gaat extra lang mee. Je betaald hier zo’n 450 euro voor, maar dan heb je nog geen accessoires. Als je zo’n ding hebt moet je wel onder water kunnen filmen, ‘m op je hoofd kunnen binden en met een stok genoeg selfies kunnen maken.

Heb jij al zo’n GoPro Hero? Zet het filmpje van je mooiste en mannelijkste GoPro moment even op onze Facebook. Wie de meeste likes heeft krijgt een high-five!

GoProHero3+