Google Nederland introduceert zelf-rijdende fiets

Rides

Toen onze vrienden van VanMoof door Google gevraagd werden of ze de nieuwe Electrified S mochten lenen, hadden ze niet verwacht dat het techbedrijf er dit mee zou gaan doen. Iedereen weet dat Google druk bezig is met het ontwerpen van een zelf-rijdende auto, maar niemand wist dat een zelf-rijdende fiets ook in de pijpleiding zat. Vandaag komen ze dan ook naar buiten met het nieuws!

Zelf-rijdende fiets

Het is niet voor niets dat Google vandaag heeft gekozen, om naar buiten te komen met de zelf-rijdende VanMoof Electrified S. We schatten je hoog in bij Manify, maar voor de zekerheid helpen we je graag even herinneren wat voor dag het is. Ondanks dat, is deze video zeker de moeite waard om te checken. Geslaagde grap zeggen wij!

VanMoof Electrified S

De ‘gewone’ Electrified S is het nieuwste model van VanMoof en is hét voorbeeld dat elektrisch fietsen niet alleen voor kortpittige huismoeders is. Het is de eerste elektrische fiets waarbij de batterij en alle elektronica geheel zijn geïntegreerd in het VanMoof frame. Die fiets is stijlvol, lichtgewicht, voorzien van een smartphone connectie, elektronisch slot, GPS tracking, verbeterde batterijcapaciteit en een super stille motor. Daarnaast ziet hij er gewoon super strak uit!

Total
0
Share