De meest bizarre mogelijkheden van de Apple Vision Pro

CREDITS: Apple

Onder groot applaus van het omstaande publiek liep afgelopen vrijdag de eerste persoon de Apple winkel uit met een Vision Pro in de handen.

Een scenario dat ons een beetje deed denken aan een aflevering uit Black Mirror alleen dan in real life.

Meest bizarre mogelijkheden van de Apple Vision Pro

Dat beeld van een real-life Black Mirror aflevering, is in de dagen erna alleen maar blijven nagalmen. We hebben in de tussentijd al een man gezien die aangehouden wordt omdat hij zijn Apple Vision Pro draagt tijdens het rijden en een gast die in een bomvolle metro de laatste mailtjes wegtikt via zijn headset. Het ziet er allemaal lachwekkend uit, maar eerlijk is eerlijk: de digitale mogelijkheden lijken opeens eindeloos te zijn. Ondertussen hebben we al heel wat revolutionaire voorbeelden gezien die we voor jou even op een rijtje hebben gezet.

Een online house tour

De dagen dat je een hele tijd onderweg bent om vervolgens een kwartiertje door een huis heen te lopen en daarna al de keuze moet maken of je het wilt kopen of niet, lijken geteld. Via Zillow krijgen gebruikers van de Apple Vision Pro namelijk de kans om gewoon digitaal een uitgebreide house tour te ervaren.

Leer piano spelen met de Apple Vision Pro

Net als vrijwel iedereen, hebben ook wij wel eens de droom gehad om piano te leren spelen. Daarna beseften we dat we geen piano hebben en dat we eigenlijk ook geen zin hebben om eens in de zoveel dagen naar piano les te gaan. En dus ging de droom van het piano spelen al vrij snel de prullenbak in. Gelukkig komt er door de Apple Vision Pro eindelijk een einde aan onze zwakke smoesjes om toch geen piano te leren. Via de ‘Piano’ app krijg je namelijk digitaal les wanneer het jou uitkomt.

Coderen via tekeningen

Wij snappen echt de ballen van coderen dus de uitleg zullen we je besparen, maar je kunt dus via je Apple Vision Pro coderen middels tekeningen. Misschien dat we door deze nieuwe technologie over een jaartje wél kunnen coderen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Stofzuigen was nog nooit zo makkelijk

Over het algemeen zijn wij niet de grootste fanaten van stofzuigen, maar met de Apple Vision Pro worden ook de klusjes in huis een stukje leuker én makkelijker gemaakt.

Real time vertalingen met de Apple Vision Pro

Tijdens een vakantie proberen we eigenlijk zo min mogelijk technologie te gebruiken, maar soms is het écht nodig. Bijvoorbeeld wanneer je beseft dat je compleet de weg kwijt bent en dus maar een local moet vragen waar het dichtstbijzijnde koffietentje zit. Normaal zit je dan een beetje te kutten via Google Translate, maar met de Apple Vision Pro krijg je gewoon real time vertalingen.

Eindeloze mogelijkheden

We hebben nu een paar mogelijkheden belicht die wij het vetst vonden, maar er zijn nog genoeg toepassingen die we niet hebben besproken. Mocht je benieuwd zijn wat de nieuwe gadget van Apple allemaal in zijn mars heeft, check dan de rest van deze thread via X:

 

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…