De generalist van je office: de HP Spectrex360 14

Een manusje-van-alles. Elk bedrijf heeft er een. Iemand die de sores verhelpt. Een Theo die bij ELTI Elektrotechniek áltijd wordt opgeroepen als er iets gefixt moet worden.

En dan maakt het niet uit in welke tak van sport. Hij komt, hij ziet, hij overwint. Altijd weer, waardoor het bedrijf weer, voor even, totdat hij weer een ander brandje mag blussen, uit de brand is geholpen.

Krachtige alleskunner: HP Spectre x360 14

Het zijn deze ondergewaardeerde krachten die in het wielrennen de klassementsrijders zijn. De generalisten. En op kantoor, tja op kantoor…. Daar zijn ze ook, maar dan zit er Intel® Core™ Ultra 7 155H-processor in, en loopt op Windows 11 Home. Eentje die niet nét te lang vertelt bij het koffieautomaat over zijn statafelfeestje bij ’t Bosuitlje op maandagochtend.

We hebben het namelijk over een 2-in-1-laptop. Een ‘omklapbare’ laptop met touchscreen, ingebouwde AI-technologie en, niet geheel onbelangrijk, een fijn besnaard design. Zo ziet je bureau er ook weer een beetje beter uit – een manusje-van-alles, dus. Deze ondergewaardeerde krachten verdienen een podium. Wij gaven dit podium aan de HP Spectre x360 14-eu0040nd. Sterk en snel als het moet, esthetisch en creatief als je wil.

, De generalist van je office: <strong>de HP Spectrex360 14</strong>

Sterk en snel

Door de eerdergenoemde, sterke processor en een werkgeheugen van 32 GB RAM kom je sterk voor de dag als het op productiviteit aankomt. Dat begint al bij het begin. De HP Spectre x360 14 start razendsnel op, inloggen met gezichtsherkenning helpt mee, en daarna tik je smooth door je tabbladen en verschillende apps heen. Naadloos loopt het in elkaar over: het bewerken van bestanden en het delen met je collega’s voelt natuurlijk aan. Als een soort extra collega die de verbindingsfactor speelt. Teamplayer dat-ie is.

Het Intel® Evo™-platform zorgt voor de balans van prestaties, reactietijd, accuwerktijd en beeldkwaliteit  Door je bestanden gaan doe je met touchscreen of met het haptische clickpad. Ook dat voelt natuurlijk en de weergaven op het het verfrissende 2.8K OLED-display, waarop elke pixel apart wordt uitgelicht, maakt het af. Daardoor heb je niet alleen diepere tinten zwart en extra kleurdiepte, maar je verbruikt ook minder stroom. Wat sowieso één van de grote pluspunten is: de accu gaat tot 13 uur mee. En mocht je ‘leeg zijn’, dan is er de mogelijkheid om ‘m binnen drie kwartier tot 50% op te laden.

, De generalist van je office: <strong>de HP Spectrex360 14</strong>

Creatief

Om alles wat jouw creatieve, beeldende brein bedenkt op digitaal beeld te krijgen, is een hele opgave. Maar je voorstellingsvermogen laat je de vrije loop met de HP Spectre x360 14. Intel® Arc™ zorgt voor de grafische oplossingen, hardware en software. Hiermee boots je precies op je scherm na wat jij in gedachte hebt. Met VRR-technologie kun je de refresh rate (van van 48 Hz tot 120 Hz) dynamisch aanpassen, waardoor je altijd optimaal van je creatieve werk geniet.

Daarbij komen ook de ingebouwde AI-technologieën om de hoek kijken. Eén van de meest geavanceerde van dit moment laat de beste lokale AI-workloads uitvoeren, zodat foto- en videobewerking sneller is dan ooit tevoren.

Brainstormsessies

Nu weten we dat de beste creatieve ideeën tot stand komen met je collega’s. En om de ideale (online) brainstormsessie te houden, moet je helder en duidelijk voor de dag komen. De HP Spectre x360 14 maakt dat meer dan mogelijk. Met een 9 MP camera en verschillende functies wordt er nooit meer iets gemist in een online call. Auto frame zorgt ervoor dat de focus op jou blijft, door oogcontacttechnologie blijven je ogen gefocust op de webcam, de achtergrond wordt automatisch vervaagd en dankzij de audio van Poly Studio ben je altijd verstaanbaar. Pottenkijkers? Verleden tijd. Ook als je in jouw favo koffietentje een call hebt hoef je jouw scherm niet weg te draaien. Je krijgt een melding wanneer wordt gedetecteerd dat iemand achter je staat, en dan wordt het scherm automatisch wazig.

, De generalist van je office: <strong>de HP Spectrex360 14</strong>
Foto: HP

Esthetisch (verantwoord)

Designtechnisch zijn we ook onder de indruk van de HP Spectre x360 14. Natuurlijk is het al iets extra’s dat-ie in een (bijna letterlijke) handomdraai als tablet dient, maar er is meer. De 16,9mm dunne behuizing houdt de laptop clean en het is, zoals het hoort, ook esthetisch verantwoord. Je hebt een laptop voor je neus die onder andere gemaakt is van gerecycled ocean-bound plastic, consumentenproducten gerecycled plastic en gerecycled aluminium. Alle beetjes helpen, dus dat geeft dan toch weer een extra goed gevoel. Zeker als je weet dat verpakking ook nog 100% duurzaam is geproduceerd.

Goed, wat kost al dat moois? Nou, waarschijnlijk heb je jezelf er al een beetje op ingesteld, hij is niet goedkoop. €1799, om precies te zijn. Ga je voor een variant van 16-inch, dan gaat de prijs met €200 omhoog. Daarmee zit je dus in het wat hogere segment, maar je krijgt, zoals vaker, heel wat voor terug.