Samsung luidt nieuw innovatief tijdperk in met S24-serie

CREDITS: Samsung

Voor veel mensen is januari de meest depressieve maand van het jaar.

Behalve voor liefhebbers van technologische innovatie: voor die mensen is januari juist een feestmaand van jewelste.

Galaxy S24-serie: een nieuw innovatief tijdperk

Eind januari is namelijk altijd hét moment dat Samsung haar nieuwe vlaggenschip aan het publiek onthult. En met de nieuwe Galaxy S24-serie zijn onze verwachtingen weer overtroffen. De nieuwe Samsung S24 Ultra, S24+, en de ‘normale’ S24 luiden met de Galaxy AI namelijk allemaal een nieuw tijdperk in van innovatie. Met de toevoeging van Galaxy AI wordt het mogelijk gemaakt om realtime spraak en teksten te vertalen tijdens een telefoongesprek met Live Translate. Dat betekent dat je tijdens je tripje naar Andalusië niet meer in je hakkelende Spaans een tafeltje voor twee hoeft te reserveren. De S24 fixt het gewoon voor je.

Onderzoek op je mobiel met Circle to Search

Naast het verdwijnen van de taalbarrières, wordt het ook steeds makkelijker om te onderzoeken op je mobieltje. De S24 brengt namelijk de mogelijkheid voor Circle to Search, waarmee je items kan omcirkelen en automatisch relevante zoekresultaten krijgt. Wanneer je tijdens het scrollen door je Reels of TikTok dus bijvoorbeeld een paar dikke schoenen ziet, heb je ze binnen enkele minuten aan je winkelmandje toegevoegd. Is dat hersenloze scrollen opeens tóch nog ergens goed voor. Een absolute gamechanger binnen de wereld van mobiele telefoons.

S24, <strong>Samsung</strong> luidt nieuw innovatief tijdperk in met S24-serie
Foto: Samsung

S24 overtreft de gemiddelde camera

De Galaxy S24-serie verandert ook de manier waarop we foto’s maken én beleven. Met het Quad Tele System heb je toegang tot een 50MP-sensor en een 5x optische zoomlens waarmee je vanaf elke afstand scherpe foto’s schiet. Dat geldt trouwens niet alleen overdag, maar ook ’s nachts: met de Nightography-mogelijkheden maken de S24-toestellen onderscheid tussen de bewegingen van de filmer en het onderwerp. Dit zorgt in het donker voor ruisverwijdering en heldere video’s. Vervolgens heb je met de Galaxy AI-bewerkingstools weer de mogelijkheid om je foto’s aan te passen met heel veel creatieve controle. Met de S24 kun je gemakkelijk delen van een achtergrond invullen, objecten verschuiven of lege randen opvullen.

S24, <strong>Samsung</strong> luidt nieuw innovatief tijdperk in met S24-serie
Foto: Samsung

Zakelijk én persoonlijk een baanbrekend stukje technologie

De S24-serie maakt onze vrije tijd niet alleen een stuk makkelijker, maar ook ons zakelijke leven. De Chat Assist ondersteunt je in het perfectioneren van je berichten, terwijl de AI realtime berichten en e-mails in dertien verschillende talen kan vertalen. En wanneer je in de auto richting werk Android Auto aanslingert, vat je S24 alvast alle mails samen en beveelt hij antwoorden aan. Op die manier heb je de mailbox al uitgespeeld voordat je het kantoor binnenloopt. Lekker hoor.

Samsung S24 stelt duurzaamheid als prioriteit

De nieuwe pareltjes van Samsung zijn gemaakt van gerecycled kobalt en zeldzame aardmetalen en worden geleverd in 100% gerecycled karton. Het Zuid-Koreaanse merk is dus op alle gebieden bezig met innoveren. De S24-serie is ondertussen al te verkrijgen en is tot 30 januari beschikbaar voor pre-orders.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…