De HP Envy 16-h0375nd maakt je (creatieve) leven beter

CREDITS: HP

Crea zijn met HP. Dat doen we al jaaaaaaren, want verschillende laptops hebben op MANIFY HQ de revue gepasseerd.

Máár die we de laatste tijd hebben getest, die laat jouw creativiteit bijna voor jou werken. Maak kennis met de HP ENVY 16-h0375nd. Een 16-inch groot openklapbaar paradepaardje.

De kracht van creëren – overal

Want creativiteit staat voorop bij de HP ENVY 16-h0375nd. Daar is-ie voor ontworpen. Daar is-ie voor gemaakt. En elke creatviling weet: een 9-tot-5-mentaliteit komt niet in jouw persoonlijke Dikke van Dale voor. Sterker nog, waarschijnlijk heb jij jouw beste idee om 23:55 uur. Dan is het lekker alles direct, en ultrasnel, werkt, want een goed idee, dat wacht niet.

, De <strong>HP Envy 16-h0375nd</strong> maakt je (creatieve) leven beter
Foto: HP

Altijd aan – als je wil

Ook onze ideeën niet. En in een vak waar je vaak met foto’s werkt, zijn apps als HP Palette en HP QuickDrop onmisbaar geworden. De HP ENVY 16-h0375nd heeft ze, en daardoor sta je altijd aan. Tenminste, als je dat wil. Met HP Palette vind je in no time de foto die je nodig hebt, bijvoorbeeld door de ingebouwde gezichtsherkenning, en met HP QuickDrop zet je draadloos bestanden over. Allemaal in een handomdraai. Of ja, met één klik eigenlijk. Of ja, deel II: het kan ook met een touch, want een van de fijnste features is dat je touchscreen hebt.

Dat alles voelt als gegoten aan. De krachtige Intel Core i9 (12900H)-processor en het werkgeheugen van 32 GB produceren een kracht waar je u tegen zegt, terwijl het 16-inchscherm, met Ultra HD 4K-beeldresolutie je werk laat zien hoe het bedoeld is. Het AMOLED-display laat, onder meer dankzij pixel dimming, diep zwart zien en weet hoge contrasten weer te geven. Alle beelden zijn daardoor vol van kleur, en schermflikkering is verleden tijd door DC Dimming-technologie. Hierdoor wordt namelijk de helderheid bijgesteld door de gelijkstroom aan te passen in plaats van de backlight te cyclen. Ideaal, want niets zo vervelend als ‘flikkering’ als je jouw persoonlijke creatieve zone hebt bereikt.

, De <strong>HP Envy 16-h0375nd</strong> maakt je (creatieve) leven beter
Foto: HP

Creatief brainstormen

Brainstormen doe je niet meer alleen in vergaderhokjes met post-its. Online met elkaar meeten om een aantal dingen door te nemen in een creatief proces is normaler dan ooit tevoren. Máár, het werkt pas als je de juiste instrumenten hebt. De HP ENVY 16-h0375nd heeft een 5MP-camera met Auto Frame en AI-ruisonderdrukking, waardoor je altijd haarscherp in beeld bent én de rest heeft geen last heeft van jouw omgeving. Tel daarbij op dat het display van de HP een gruwelijke kleurnauwkeurigheid van zichzelf heeft, en het voelt alsof jullie in een real-life brainstormsessie zitten.

Duurzaam

Alle bee(s)tjes helpen. Dat lukt, en doe je, ook met het aanschaffen van de HP ENVY 16-h0375nd. Met gerecycled ocean-bound plastic en gerecycled plastic van ‘normale’ producten, draag je jouw steentje bij. Zonder dat er consessies zijn gedaan aan het design en de feeling, De laptop voelt nog steeds premium aan. Daar is onder andere het verlichte toetsenbord en het minimalistische ontwerp verantwoordelijk voor.

, De <strong>HP Envy 16-h0375nd</strong> maakt je (creatieve) leven beter
Foto: HP

Gedachten verzetten

Mocht je, zoals veel creativilengen  soms je gedachten willen verzetten, dan biedt de HP ENVY 16-h0375nd je ook alles voor een gamesessie. Tuurlijk, een rondje wandelen is goed voor je mindset, maar door de grafische kaart, de GeForce RTX™ 3060, stap je ook echt in een andere wereld. Games worden namelijk even vloeiend als Croma Bakken en Braden door een razendsnel G6-geheugen, een verbeterde ray-tracing cores, tensor cores en nieuwe multiprocessors voor streaming.

Specs en prijs

Dan rest op het eind altijd nog maar één vraag: wat gaat dit beestje me dan kosten? Nou, het beestje is krachtig, de prijs, logisch, ook. Op verschillende plekken is-ie beschikbaar voor

  • Beeldscherm: 16 inch (3840 x 2400)
  • Processor: Intel Core i9-12900H
  • Werkgeheugen: 32 GB
  • Opslag: 2 TB
  • Grafische kaart: NVIDIA GeForce RTX 3060
, De <strong>HP Envy 16-h0375nd</strong> maakt je (creatieve) leven beter
Foto: HP
Source:
LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden we via een modderig zijweggetje…