Het tofste van HARMAN op IFA 2016

IFA, de grootste electronicabeurs van Europa is op dit moment volop in gang. Natuurlijk zijn wij aanwezig om te kijken welke nieuwigheden er voor de moderne gentleman interessant zijn. Vandaag was de grote persconferentie van HARMAN, moederbedrijf van onder andere Harman/Kardon, maar ook AKG en JBL. Er zijn teveel nieuwe producten om jullie te laten zien, maar ik laat je mijn favorieten even zien!

AKG N90q

Inspired by a Legend. En dat is zo. Quincy Jones, jazzmuzikant maar ook producer van onder andere Michael Jackson’s album Thriller én winnaar van 27 grammys, heeft meegewerkt aan deze hoofdtelefoon. Wat de €1499,- kostende hoofdtelefoon speciaal maakt? Vooral dat hij afgestemd wordt op jouw oren. Elk oor is uniek qua vorm en dus akoestiek. Met een ingenieus meetsysteem wordt het geluid voor een op jouw oor afgestemde manier afgespeeld wat tot een enorme zuiverheid en perfectie leidt.

JBL Reflect Aware

Samen met het snelst groeiende sportmerk van dit moment heeft JBL in-ear hoofdtelefoons ontwikkelt. Belangrijk bij sporthoofdtelefoons is dat ze comfortabel zitten en natuurlijk blijven zitten. Met de double lock technologie zou dat bijna niet moeten kunnen.

Met active noise control zorg je ervoor dat die irritant ademende oma naast je ook weg gefilterd wordt zodat je lekker je gang kunt gaan. Ben je een hardloper? De kabels zijn reflecterend zodat je ‘s avonds nog beter opvalt! Met een prijs van €200,- geen instappertje, maar voor de fanatieke sporter zeker de moeite! Daarnaast moet je een iPhone hebben, want hij wordt gevoed en geconnect via een Lightning connector. 

Binnenkort maak jij kans om deze te gekke earphones te winnen! 

 

Harman/Kardon Omni+

Zou dit dan de Sonos-killer zijn? Harman/Kardon Omni+ is een multiroom audiosysteem met 3 formaten speakers. De grootste daarvan is meteen de meest opvallende. Deze heeft een accu ingebouwd en is ipx5 gecertificeerd wat hem ideaal maakt om hem zo op te pakken en in de tuin te zetten. Door de Bassreflector achter in de speakers geven zelfs de kleinste speakers een enorme basweergave. Daarnaast zijn de speakers ook via bluetooth te bedienen, en zijn Spotify Connect en Google Cast aanwezig.

https://www.youtube.com/watch?v=VPLZ4CnhtAk

 

 

 

Total
0
Share