De gloednieuwe Wajer 55

Deze zomer komt het nieuwe vlaggenschip van de Nederlandse botenbouwer, de Wajer 55, op de markt. Vorig jaar hebben we op Ibiza een dagje mogen varen met de Wajer 38 en dit was al een hele ervaring. Naar eigen zeggen is de Wajer 55 écht next level. 

Wajer 55

In 1992 begon Dorus Wajer met het bouwen van kwaliteitsschepen. Zijn perfectionisme bracht hem snel verder en nu is zijn bedrijf wereldberoemd. De nieuwe Wajer 55 is stuk langer dan de 38 en bezit het ingenieuze snufjes, zoals het midden van het zwemplatform; deze is te gebruiken als ladder, loopplank of automatisch inklapbaar dak.

Wajers zijn gemaakt om snelheid met luxe te combineren. Maar geloof me, als je op volle snelheid over de golven raast, merk je weinig van de luxe. Tenminste, als je achterop de boot zit. Zit je achter het roer of in de stoelen ernaast, dan is er ‘geen man over boord’. De vering in de stoelen zorgen ervoor dat je een comfortabele trip hebt. Ook met 80 km/h plus. Al is het advies toch om je even met één handje vast te houden.

En vaar je wat langzamer of je legt ‘m stil bij een baaitje, dan kan je uitgebreid genieten van de vele gemakken die de boot biedt. Veel dekruimte en in de kajuit vind je een bed, badkamertje en keukentje. Natuurlijk met een super strak design.

[irp posts=”59101″]

Total
0
Share