De nieuwe First class van British Airways ziet er verbluffend uit!

Wanneer je een lange vlucht voor de boeg hebt, dan wil je natuurlijk een fijne vliegbeleving hebben! Geen gezeur over benen die je op geen enkele wijze comfortabel kunt plaatsen en geen onbekende passagier naast je die per ongeluk in zijn/haar slaap op je schouder begint te kwijlen. Nee, gewoon asociaal languit een filmpje kijken of een tukkie doen, dat is pas lekker reizen. En dat weet British Airways maar al te goed. Daarom hebben zij voor de nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner een hele First Class ontworpen.

De nieuwe First class cabines

De First Class beschikt over acht plaatsen en zijn zo ontworpen dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van persoonlijke ruimte en het beste comfort. De stoffen en leren bekleding van de cabines zijn heerlijk zacht en van hoge kwaliteit. Het interieur heeft een moderne uitstraling en ziet er erg uitnodigend uit.
Daarnaast is er aandacht besteed aan speciale verlichting die op ieder tijdstip van de dag aangepast kan worden. Zo kunnen ze zo aangepast worden dat passagiers ’s nachts beter kunnen slapen en ’s ochtends beter wakker kunnen worden. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de reizigers minder last zullen hebben van een jetlag.

British Airways heeft de foto’s vrijgegeven en wij delen deze graag met jullie!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS