De goedkoopste Ferrari is een lust voor het oog en krijgt een opvolger!

We snappen het wel, het is december, veel cadeautjes, druk druk druk, dus veel eten moeten bestellen. Laten we gewoon eerlijk zijn: de cashflow zit net wat minder lekker dan normaal. En dat ga je merken. Het is dus een goed idee om voor dit voorjaar niet meteen de duurste cabrio in huis te halen. Kijk, het moet natuurlijk wel minimaal een Ferrari zijn. En hij moet ontzettend mooi zijn. Maar om nou direct een half miljoen op tafel te leggen, dat gaat je te ver. Nou, dan is dit de oplossing: meet de prachtige Ferrari California T’s opvolger, de Portofino.

En nou even opletten..

Ferrari Portofino

Met de instap-Ferrari van het moment mag je nog steeds pronken met een geweldig mooie auto. Ook de prestaties zijn niet vervelend te noemen. De 3,9 V8 turbo is goed voor 600pk (48pk meer dan zijn voorganger) en is nu al uitgekozen tot ‘Engine of the Year’.

De Portofino, die komend jaar op de markt zal komen, mag dan misschien bovenaan de prijslijst van Ferrari staan, maar toch rij jij vrijwel iedereen er uit bij het stoplicht. True, het is jammer dat er tegenwoordig veel Tesla’s rondrijden wat dat betreft, want met 3,5 seconde is dat toch een van de weinige auto’s in deze prijsklasse die hij voor zich moet laten. Qua topsnelheid wint hij met 320 km/h dan weer wel en dat is lekker hè!?

De California T ging over de toonbank voor €237.000,- en verwacht wordt dat de Ferrari Portofino in dezelfde prijsklasse komt.

Total
6
Share