Femton: Training gear van natuurlijke materialen

Net dat extra beetje motivatie nodig om te gaan sporten? Of zelfs een heleboel motivatie? Dan hebben wij de oplossing: Femton Fitness Gear. Werken aan een gezonde levensstijl én het milieubewustzijn bevorderen en dat ook nog eens in stijl.

Work-out kit

Aangezien de typische metalen fitnessgear nu niet bepaald spannend is, werd het volgens Ali Safa A. tijd voor wat nieuws. Als student industriële vormgeving kwam hij op het geniale idee om training gear te maken compleet gmaakt van natuurlijke materialen. Onder de naam ‘Femton’ introduceerde hij deze inspirerende work-out set. Femton bestaat uit vier verschillende attributen, namelijk een springtouw, 2 push-up vaten, een trimwiel en een verstelbaar halter met zes gewichten (met een max. gewicht van 8,3 kilo). Allemaal gemaakt van natuurlijke materialen zoals marmer, essenhout en henneptouw.

Extra motivatie

Doordat de uitstraling van de attributen zo clean en modern is, kan je ze ook in je huis neerzetten als stijlvol onderdeel van je inrichting. Zo show je meteen aan iedereen hoe óntzettend sportief je bent en word je er continu aan herinnerd dat het weer eens tijd wordt om ze te gebruiken. Hiermee promoot Ali Safa A. het idee van een dagelijkse work-out van een kwartiertje om je gezond en fit te houden. Zo maak je niet alleen de blits in de gym, maar ook thuis. En met een beetje geluk houd je er nog een leuke fitgirl aan over ook. Als dat je geen motivatie geeft, dan weet ik het ook niet meer.ESSENTIALS