Feelwood Houten Zonnebrillen – WIN

FacebookFeelwoodWin de te gekke Sherman Houten zonnebril van Feelwood! Hoe? Waarschijnlijk Like je Manify al op Facebook, deel het bericht, en like onze vrienden van Feelwood op Facebook!

De winnaar wordt dinsdag 23 Juli bekend gemaakt. Aankomend weekend wordt er nog een extra actie verklapt om nog meer kans te maken!

Feelwood Houten Zonnebrillen

Beter laat dan nooit, ook in Nederland mogen we eindelijk écht van het zomergevoel genieten. Het onmiskenbare straatbeeld dat hiervan getuigt is het feit dat iedereen zichzelf weer versiert met een zonnebril. De absolute trend van 2013 is de opkomst van houten en bamboe zonnebril. Wat ook een trend is, is duurzaam ondernemen. Feelwood combineert deze twee trends!

Feelwood, Feel Good

Het mooie is dat Feelwood voor elk product dat ze verkopen namens de koper een nieuwe boom planten. Op deze manier helpen ze weer aan nieuwe bomen voor de grote oerwouden. Een echte ideale combinatie dus: Een gave bril en je steentje bijdragen!

Feelwood, opgestart door twee jonge studenten met een frisse blik op de wereld. Het hele concept is eigenlijk ontstaan uit een discussie over zonnebrillen. Beiden waren ze het er over eens dat er iets unieks moest komen. Al snel hadden ze het gevonden: Hout! Na een periode van voorbereiding bestormen zij de markt met 3 modellen:

Feelwood The Sherman

The Sherman

Een opvallende bril doordat de voorkant van de bril zwart is en de pootjes een lichte kleur hebben. Een heerlijk contrast, wat goed opvalt. De bril is erg licht wat hem heerlijk maakt om te dragen. De naam ‘ Sherman’ komt van de allergrootste boom ter wereld: The General Sherman, leuk gevonden toch?

 

 

 

The LonelyFeelwood Lonely

Deze houten zonnebril heeft een aparte houtsoort waarvan hij gemaakt is. Het is donker maar de nerven zijn licht. Ook staat Feelwood er op de poten in gegraveerd in een lichte kleur. Een echte klassieker wat betreft model, uniek in de kleuren.

 

Feelwood The MajorThe Major

Nog een mooie zonnebril van echt hout. De donkere glazen met het donkere montuur maken het een echte eye-catcher. The Major is vernoemd naar de Major Oak boom in Engeland. Volgens de lokale bevolking was dat ooit de schuilplaats van Robin Hood…

11 comments

  1. Toevallig afgelopen weekend iemand gezien die ook zo’n te gekke bril op had, ze zijn echt super mooi!!

Comments are closed.