Next level duiken op het Dunbar Rock Resort

Ben jij zo’n duik-fanaat die het liefst overal het water in springt met je trouwe duikbrilletje op en zuurstoffles, om te voorkomen dat je straks nokkie op de zeebodem ligt? Dan heb ik iets leuks voor je. Namelijk een resort speciaal voor duikers!

Dunbar Rock Resort

In het westen van de Caribbean, op 72 kilometer afstand van de kust van Honduras en op 20 kilometer afstand van The Island of Roatan, ligt het Guanaja eiland. Nou ja, eiland? Het is meer een grote rots in het water. En op die rots, de Dunbar Rock, ligt het resort waar ik het over heb. 

Het water daar is er geweldig mooi om te duiken. Ben je nog niet zo’n ervaren duiker? Geen probleem! Denis, een gediplomeerde duiker, helpt je graag op weg met zijn duiklessen!
Na zijn intensieve duiklessen kan je heerlijk uitrusten en ontspannen in een van de acht suites. Deze suites beschikken allemaal over een groot bad, een inloopdouche, een queen-size bed, air conditioning en een privé balkon. Voor ontbijt, lunch én diner kan je altijd terecht in de grote eetkamer, want het verblijf is all-inclusief. En voor de ultieme ontspanning kun je een filmpje kijken in de woonkamer of wat drinken bij zonsondergang aan de bar  op het dakterras.

Source :

dunbarrock.comESSENTIALSMEER ESSENTIALS