Droombaan zomer 2015: Mannelijkste achtbaantester gezocht!
Uit onderzoek blijkt dat 68% van de vrouwen gilt in de achtbaan. Welke achtbaan moet je als man echt ontwijken om je gehoor te sparen? Houd je van snelheid, hoogtes en loopings, en wil je het tegendeel bewijzen? Dan heeft de Nederlandse kortingswebsite Uitmetkorting.nl wellicht een droomvacature voor jou. De site is samen met Manify op zoek naar Dé mannelijke achtbaantester voor deze zomer!

In het voorjaar van 2013 en 2014 had de kortingswebsite ook reeds een vacature voor achtbaantester uitgezet. Maar om de bezoekers van de site een nóg beter thrilladvies te kunnen geven is men ook dit jaar weer op zoek naar een kandidaat voor deze populaire functie.

Solliciteer Direct!

Functie-eisen

Over welke kwaliteiten de achtbaantestster moet beschikken? Uiteraard stalen zenuwen en een sterke maag! Daarnaast moet de kandidaat een adrenalinejunkie zijn, van hoogtes, snelheid en steile afdalingen houden, maar hij moet ook nauwkeurig en punctueel zijn. Daarbij dient degene die deze functie gaat vervullen, natuurlijk beschikbaar te zijn om deze zomer zeven verschillende pretparken te bezoeken. Speciaal voor deze editie wordt gezocht naar Dé mannelijke achtbaantester van 2015. De kans is groot dat de droomkandidaat een bezoeker is van Manify. Daarom zijn ze opzoek naar de mannelijkste achtbaantester in samenwerking met Manify!

Want hoe ziet een gemiddelde werkdag van een achtbaantester er dan uit? Allereerst is het een zware zomerbaan met veel verantwoordelijkheden. Want jij en je partner in crime staan voor de taak om voor heel pretparklievend Nederland uit te zoeken welke achtbaan het beste is. Dit betekent vroeg opstaan, ‘s ochtends in het pretpark een plan de campagne en efficiënte route bedenken om alle achtbanen zo vaak mogelijk te kunnen betreden, om vervolgens aan de slag te gaan. Oftewel: veel achtbaanritjes, niet al te zware lunchgerechten in verband met misselijkheidsgevaar en als er tijd over is de rest van het park verkennen. It’s a tough job, but somebody’s gotta do it…

Doel

De Manify achtbaantester dient de rollercoasters van de attractieparken Drievliet, Duinrell, Efteling, Hellendoorn, Slagharen, Toverland en Walibi Holland te beoordelen op verschillende criteria zoals bijvoorbeeld thrill, misselijkheid en comfort. Met de uitslag van het onderzoek wil de site die kortingen op uitjes aanbiedt, zijn bezoekers meer inhoudelijke informatie geven voor diverse doelgroepen (zoals vrouwen) over de kwaliteit van de achtbanen en pretparken.

Hoe kans te maken?

Solliciteren kan door op een zo origineel mogelijke manier te laten weten waarom jij de meest geschikte kandidaat bent voor deze functie. Je kunt dit mailen naar redactie@uitmetkorting.nl onder vermelding van ‘Manify Achtbaantester 2015’. Het gaat om een vrijwillige functie, maar de winnaar krijgt voor elk deelnemend attractiepark twee gratis toegangskaartjes. Mannen, solliciteer nu!ESSENTIALSMEER ESSENTIALS