De mooiste vrouw ter wereld

Elke jaar weer wordt de mooiste vrouw ter wereld gekozen door People’s Magazine. En aangezien 2013 bijna ten einde is kan de mooiste vrouw ter wereld van dit jaar ook weer worden benoemd. People’s Magazine liet de Kate Upton’s en Rachel William’s achter zich en richtte zich meer op de wat meer gerijpte vrouwen.

Dit jaar is¬†Gwyneth Paltrow (41) gekozen als mooiste vrouw ter wereld. Ze werd bekend als de chick van Leo DiCaprio, maar heeft in de tussentijd in heel wat Hollywood films gespeeld zoals Hook, The Talented Mr. Ripley, Shakespeare in Love en de Iron Man trilogy. In vele films spreekt de Amerikaanse met een perfect Brits accent. Deze heeft ze bemachtigd omdat ze al jaren in Engeland woont met d’r gezin.

Gwyneth Paltrow de mooiste vrouw ter wereld

Doordat Gwyneth als eerste werd gekozen heeft ze kanjers als Halle Berry en Jennifer Lawrence (huuhhhhhhh????)¬†achter zich. Als je verder kijkt in de lijst van genomineerden kom je eigenlijk vrij veel ‘oudjes’ tegen. Halle Berry is zelf 47 en bijvoorbeeld ook Drew Berrymore (38) pronkte tussen de genomineerden. Jennifer Lopez (44), Beyonc√© Knowles (32 – valt mee) en Julia Roberts (46) wonnen de prestigieuze titel.

Ach, Gwyneth Paltrow is eigenlijk best wel een lekker ding. Als je meid er op die leeftijd nog zo uit ziet mag je handjes in de lucht gooien hoor!

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS