De Kikoy Strandhanddoek

Onlangs gespot in diverse media zoals de ‘Linda’ en ‘VT Wonen’. Niet alleen handig voor vrouwen maar ook voor mannen en kids. De Kikoy Strandhanddoek, een dubbelzijdig strandlaken. Aan de ene kant een dunne Kikoy doek en aan de andere kant een badstof handdoek. Is snel droog en past perfect in je koffer, het weegt namelijk niets! Daarnaast ook ideaal voor een backpackreis door zijn gewicht.¬†Hij is groot , te koop in geweldige kleuren, droogt snel in de zon en doet net zo makkelijk dienst als pareo als er een drankje gehaald moet worden.

 

De Kikoy is een 100% katoen geweven doek en komt uit Afrika. De kikoy heeft een lange traditie. Oorspronkelijk werd de kikoy als kledingstuk gedragen door mannen. Arabische handelslieden introduceerden de kikoy aan de kust van Kenia en Tanzania.  Zij droegen liever een kikoy dan een pantalon, heel begrijpelijk in de warmte en vochtigheid in deze streken.

De strandhanddoek is een dubbelzijdig strandlaken met aan de ene kant een dunne kikoy doek (100% katoen) en aan de andere kant een badstof badhanddoek (65% polyester en 35% katoen). In de badstof handdoek zit een zakje dat kan worden afgesloten met klittenband, heel handig voor het opbergen van telefoon, sleutels of geld. In het zakje is ook het wasetiket meegestikt.

De kikoy strandhanddoek is verkrijgbaar op www.destrandhanddoek.nl en is er in de volgende varianten:

  • De Original
  • De Soft (iets groter van formaat en zachter dan de original)
  • De XL
  • De Kids

kikoysoft2 kikoy soft1 soft-lichtblauw-goed kikoy soft IMG_52051
De handdoeken zijn er in diverse¬†prijscategorie√ęn. Daarnaast is er¬†momenteel sale op de website dus kijk snel op www.destrandhanddoek.nl

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS