Combekk: Hele dikke braadpannen van treinrails

Hoe je het ook went of keert, Kerstmis staat alweer bijna voor de deur. Dus je kunt de kerstinkopen wel blijven ontwijken, maar dat levert alleen maar extra druk en stress op. Dus bereid je goed voor en maak alvast een lijst met cadeaus die je voor iedereen wilt halen, want je weet wat ze zeggen: een goed begin is het halve werk.
Cadeaus verzinnen voor anderen is vaak een hele klus, we weten het. Daarom helpen we je graag op weg. Wij kwamen namelijk deze toffe pan tegen! Een perfect kerstcadeau voor je moeder, tante, zus, schoonfamilie, vader, kind, opa, je hond en ga zo maar door, want deze pan is voor iedereen een toffe verrassing!

Dutch Oven

Combekk komt met een heel tof concept, namelijk een ‘Dutch Oven’. Oftewel een gietijzeren braadpan. Zoals je weet is de Dutch Oven een wereldwijd begrip, alleen heeft het dit keer een iets positievere lading.
Maar de pannen van Combekk zijn niet zomaar pannen… Ze vertellen namelijk het verhaal van de Nederlandse Spoorwegen. De pannen zijn gemaakt van gerecyclede materialen, namelijk van Nederlandse treinrails! Met de juiste productietechnieken en een uitgebalanceerde mix van materialen zijn de pannen van Combekk van de allerbeste kwaliteit.

Daarnaast is Combekk het eerste merk van de wereld die pannen levert met een geïntegreerde thermometer. Dit geeft je meer inzicht in hoe hoog de temperatuur is in de pan. Zo kun je goed afstemmen wanneer je je vlees in de pan moet doen of hoelang je nog moet wachten totdat hij de juiste temperatuur heeft bereikt. Dit detail geeft samen met de keuze van het materiaal een waanzinnige stoere en stijlvolle look aan de pannen!

Source :

CombekkESSENTIALSMEER ESSENTIALS