De Remington Flex360° is het ideale scheerapparaat voor op reis!

Net als ik zullen veel mannen zich niet dagelijks scheren. Ik ben het type dat zich één keer in de week scheert. Na een week betekent dat dus even trimmen, gladscheren en verder met je leven. Heerlijk! Behalve op reis. Je baardtrimmer, scheermes en scheerschuim of een elektrisch scheerapparaat nemen een flink gedeelte van je toilettas in beslag. Op mijn reis door Amerika, waar je nog zeker veel over gaat lezen, testte ik de Remington Flex360°. Een complete grooming kit in de palm van je hand. Ideaal voor op reis, toch?

Remington Flex360° Facial Grooming Kit

De Remington Flex360° valt direct op door zijn ontwerp. Hij is een stuk kleiner dan andere scheerapparaten. Wat natuurlijk fijn is wanneer je op reis gaat, maar ook wanneer je hem gebruikt. Het ligt namelijk goed in de palm van je hand en geeft je de volledige vrijheid tijdens het scheren. Als ik eerlijk ben houd ik andere scheerapparaten ook vaak onder de kop vast. Dit komt me dus herkenbaar voor.

Naast het 3-koppige scheerhoofd wordt er een trimmer-, een massage- en een reinigingsopzetstuk meegeleverd in een handig reisetuitje. Zo heb je altijd een complete grooming kit bij de hand. Met een batterijduur van 45 minuten heb je genoeg tijd om meerdere malen je gezicht te reinigen, trimmen en/of te scheren. Is dit niet genoeg voor je? In 4 uur tijd heb je de Flex360° overal ter wereld weer volledig opgeladen.

Remington Flex360°

Remington Flex360° Review

Met de 100% waterdichte Flex360° kun je jezelf overal scheren. Onder de douche met je favoriete scheerschuim of -gel, maar ook ‘droog’ in Yosemite National Park in het oosten van Californië. Als je deze keuze hebt ga je natuurlijk voor de tweede! Op het Tunnel View Point ga ik mijn 1,5 week oude baardje aanpakken.

Eerst is de trimmer aan de beurt. De smalle Grooming styler is in te stellen in 5 verschillende standen tussen de 2 en 6mm. Het kammetje is er af te halen om de contouren van je (bakke)baard te zetten. Na het trimmen zet ik de HyperFlex scheerkoppen erop. Met een draaiende beweging scheer ik mijn gezicht gemakkelijk en snel glad. De haartjes in mijn hals laten zich wat minder makkelijk scheren dan op de rest van mijn gezicht, maar het resultaat is ruim voldoende.

Met een adviesprijs van €89,99 is de Remington Flex360° een betaalbare reisgenoot die ook na je reis goed van pas zal komen. De uitbreiding met de trimmer, de reinigingsborstel met houtskool en de massageborstel maken het meer dan een standaard scheerapparaat en zorgen ervoor dat je, waar ook ter wereld, er verzorgd bij kan lopen.

Meer informatie over de Remington Flex360° XR1410 vind je op de website van Remington

Total
0
Share