Inspiratie: 20 kleine, stijlvolle tattoos voor mannen

CREDITS: Scorpio Creative

Tattoos. In iedere vriendengroep heeft minimaal één iemand wel een tatoeage. Of twee. Vandaar dat de stap om een tattoo te laten zetten ook klein is. En dat is eigenlijk ook weer een probleem: een tattoo heb je voor ’t leven. Het is niet zomaar een keuze die je volgende week weer ongedaan kan maken. Weet je zeker dat je een tatoeage wil, maar je wil rustig beginnen, dan kan een kleine, stijlvolle tattoo dé oplossing zijn.

20 kleine, stijlvolle tattoos voor mannen

Wetenschappers geloven dat de eerste tatoeages 14.000 v.c. verschenen. Het woord tatoeage is afkomstig van het Tahitiaanse woord Tatu. De plakplaatjes gaan dus al een tijdje mee. Nu, anno 2021, is het nog steeds de normaalste zaak van de wereld om een tattoo te laten zetten. Een gegeven wat we kunnen waarderen, want een mooie tatoeage kan een verlengstuk van je persoonlijkheid zijn.

Als een inktplaatje bij je past dan kan het je zelfverzekerdheid boosten. Een man die zijn tatoeage(s) met trots draagt zal het goed doen bij de dames. Dat heeft niet zo zeer te maken met de tattoo zelf, maar met jou in combi met de tatoeage. Maar het kan ook tegen je werken; als de tattoo niet helemaal bij je past, dan valt dat een vrouw ook meteen op.

Klein maar fijn

Een mooie oplossing kan dan een kleine tattoo met een grote achterliggende boodschap. Een kleine tattoo kan goed zijn voor een man die niet graag in de spotlights staat, maar wel zijn persoonlijkheid wil laten zien. En dat snappen wij maar al te goed. Daarom hebben we een inspiration guide voor je gemaakt met stijlvolle, kleine tattoos. Laat jezelf inspireren en check of er iets voor jou tussenzit. Keep in mind: als het niets voor jou is, dan zeker niet doen. Mocht het perfect bij je passen, go for it! 

Check ook: Dit zijn de beste tattooshops van Nederland

https://www.instagram.com/p/CAFdSi3nv2p/

https://www.instagram.com/p/CCBz7y5Bq_W/

https://www.instagram.com/p/B661RwnnKgW/

LEES OOK
Inspiratieguide voor de grandpa core-stijl
Ontwerpers die de verstofte schoenenkast van je opa als inspiratiebron gebruiken voor nieuwe sneakers en een overvloed aan cardigans op straat. Grandpa core is in volle motie.…