Kapsels voor mannen met lang haar: 5 iconen doen het voor

Lang haar moet bij je passen. De lengte van je haren zijn net als de kleuren van je ogen een puntje waar vrouwen meteen naar kijken. Het is dus belangrijk dat jij je goed voelt bij je kapsel. Om je hierbij een handje te helpen hebben we vijf celebs geselecteerd die jou laten zien hoe lang haar wel kan staan. En hoe je ervoor moet zorgen dat het ook zo perfect blijft. Met als tip #1: een goede barbershop. Liever kort? Check dan onze guide voor korte Kapsels of mannenkapsels.

Deze vijf celebrities geven jou inspiratie voor een nieuwe haar look

Voor lang haar moet je geduld hebben. Je haar groeit namelijk maar 1,5 centimeter per maand. Dus voordat jij je lange manen kunt showen ben je al snel een jaartje verder. Als je daar eenmaal bent moet je het ook nog eens goed stylen. En zo doe je dat:

Net achter de oren | Brad pitt

Brad Pitt is net als David Beckham een man met veel verschillende kapsels. Van gemillimeterd haar voor in de film Mr and Mrs Smith tot lange blonde lokken voor de rol die hij speelde in Troy. Maar velen zien Brad Pitt toch het liefst met zijn medium-long kapsels. Deze frisse en verzorgde look is niet moeilijk te creëren. Bijna elke man kan voor dit kapsel gaan, als je het maar de tijd geeft om te groeien. Maak een scheiding net uit het midden van je hoofd en je bent klaar voor de dag.

celebrities lang haar

Be Bold | Harry Styles

Met een bloemetjes pak en je haar tot op je schouders kom je al snel in de buurt van de style die Harry Styles de laatste jaren rockt. Na jarenlang experimenten is hij nu uitgegroeid tot volwaardig artiest met een signature look. Maar ook jij kan dit gewaagde kapsel gewoon als every day look gaan gebruiken. Want zoveel moeite hoef je voor dit natural kapsel niet eens te doen. Ga gewoon een jaartje niet naar de kapper en train ondertussen je spieren om al dat haar opzij te kunnen gooien.

celebrities lang haar, Kapsels voor mannen met lang haar: 5 iconen doen het voor

Korte krul | Dev Patel

Dev Patel kennen we van Slumdog Millionaire, Lion, Hotel Mumbai en The Green Knight. We moeten toegeven dat we best wel jaloers zijn op het perfecte ‘korte krul kapsel.’ Dit wavy middellange haar gaan we komend jaar nog vaak terug zijn. En is net als het kapsel van Harry Styles geen hogere wiskunde. Gebruik wat sea salt spray of haarcrème olie om je lokken te verzorgen en op de goede plek te laten vallen.

celebrities lang haar, Kapsels voor mannen met lang haar: 5 iconen doen het voor

Strak naar achteren | Jake Gyllenhaal

De slicked-back look van Jake Gyllenhaal is perfect voor wanneer jij in de ochtend haast hebt. Je hoeft namelijk alleen maar wat pomade of shaper door handdoekdroog haar te kammen. En klaar is kees. Let er wel op dat je het niet al te slick naar achteren kamt dit kan voor een totaal andere look zorgen. Geef het wat ruimte en volume om te bewegen.

Voor dit type kapsel is het perfect om in je binnenzak een kam te hebben, zo houdt jij gedurende de dag deze slicked-back look.

celebrities lang haar

Flower Power | Jared Leto

Het kapsel van Jared Leto is van blauw naar knal roze gegaan. Maar inmiddels heeft de Amerikaanse acteur en zanger zijn haar tot over zijn schouders. Met een soort verloop van bruin naar blond is dit een look die niet iedereen zal staan. Maar het kan zeker inspiratie bieden om gewoon eens out of the box te denken en voor iets totaal anders te gaan.

celebrities lang haar