De perfecte inboedel volgens het andere geslacht

Een vrouw meenemen naar je mancave blijft altijd spannend, maar volgens vrouwen is dit de perfecte inboedel. Het is allemaal niet te ingewikkeld en ook zeker niet nodig om van alles aan te schaffen. We gaan hier geen tips geven over welke designertafel je moet aanschaffen om haar hart te winnen.

Echter zijn het de kleine dingen die vrouwen belangrijk vinden in een huis. In principe zijn het allemaal logische dingen, maar met deze checklist weet je bijna zeker dat je niet de mist in gaat. Made Man heeft het andere geslacht gevraagd wat de perfecte inboedel is van een man en dit is wat zij zeiden.

de perfecte inboedel

De perfecte inboedel steekt zo in elkaar

1. Boeken

Want vrouwen vinden slimme mannen aantrekkelijk. Nu is het niet zo dat er een gigantische boekenkast – gevuld met bestsellers – in je woonkamer moet staan. Wel willen de dames blijkbaar zien dat je kan lezen en dus in staat bent om intellectuele gesprekken – met haar – te voeren.

2. Een schone badkamer

Je zal in je leven geen enkele vrouw tegenkomen die het kan waarderen als er haren in het doucheputje zitten of sporen in de wc. De badkamer moet een schone uitstraling hebben, aangezien je er tenslotte voornamelijk komt om jezelf schoon te maken. Als je de kleine moeite neemt om de toiletbril na elk bezoekje omlaag te doen, scoor je al helemaal punten. Tenslotte schijnt zittend plassen beter te zijn voor je prostaat. Altijd goed om te weten.

perfecte-inboedel-2

3. Geen sporen van je ex

Het is voor niemand leuk om foto’s of spullen van de ex van een crush aan te treffen. Bij vrouwen is het onderwerp extra gevoelig en kan het de indruk wekken dat je in een lastige situatie verwikkeld zit. Als er nog spullen liggen die van je ex zijn, neem dan even de tijd om het netjes te retourneren of te verbranden. Dat laatste heb je niet van ons.

4. Schone lakens

Ga er maar van uit dat jullie de nodige tijd gaan besteden onder de lakens. Niets is fijner dan schone lakens die vies gemaakt mogen worden. Als je deze dame in kwestie vaker meeneemt, wil zij natuurlijk niet twee maanden op een rij onder dezelfde smerige lakens liggen. Ook vrouwen die je voor één avond meeneemt hoeven niet het zweet van je vorige scharrel te ruiken.

perfecte-inboedel-3

5. Inhoud van je koelkast

Er hoeft geen eten voor een hele maand in de koelkast te liggen, maar hij mag wel enigszins aangevuld zijn. Als zij toevallig een blik in de koelkast werpt en alleen bier en een tube mayo aantreft, zal dit je kansen aanzienlijk verkleinen. Op zich ook niet vervelend als je zelf eens een keer trek begint te krijgen.

6. Planten of kunst

Vrouwen vinden het enig om te zien dat jij planten kan onderhouden. Als jij een plant kan voorzien van de nodige behoeftes, gaat ze er vanuit dat je haar behoeftes ook kan vervullen. Ook stelt het haar gerust om te zien dat jij je woning versiert met kunst. Dan bedoelen we natuurlijk niet de deur van je toilet vol met borsten, hoewel dat ook een vorm van kunst is.

7. Instrumenten

Met een goede geluidsinstallatie en Spotify uit de speakers kunnen vrouwen ook leven, maar de echte punten haal je binnen met een instrument. Natuurlijk schept zo een piano wel verwachtingen en is het dan ook een grote teleurstelling als je haar probeert te imponeren met ‘vader Jacob’.

perfecte-inboedel-4

Total
1
Share