Dit is wat jouw geurtje over jou zegt

Je kunt veel zeggen over een man door zijn ‘geurkeuze’. Want ja, hoe je ruikt ís een keuze. Óf en hoe vaak je douchet, hoe en hoe vaak je je kleding wast, maar ook welke producten je gebruikt. Geurtjes hebben iets persoonlijks en vertellen een verhaal. Jouw verhaal, als je het goed doet overigens. Het is namelijk makkelijk om een geurtje te kiezen dat lekker ruikt, maar een geurtje dat bij je past is een different ball game. Een lichte, subtiele geur duidt over het algemeen op een makkelijk karakter, waarbij een rijkere diepe geur een complexere persoonlijkheid kan aangeven.

Ben niet bang om af en toe te veranderen van geurtje. Je persoonlijkheid bestaat immers uit verschillende facetten en je geurtje is een spiegel van wie je wilt zijn. Soms wil ik Don Draper van Mad Men zijn en soms wil ik de Fred van Leer uithangen. Redelijk schizofreen..

Dit zegt je type geurtje over jou

Fougére

Fougére-geuren doen je denken aan de great outdoors. Als je voor een Fougére-geur kiest, ben je waarschijnlijk een ruige man die houdt van de natuur en buitenlucht. Zo iemand die zich in het weekend terugtrekt naar zijn cabin op de Veluwe, zijn eigen hout hakt en vervolgens met een whiskey zijn eigen kampvuur staat te bewonderen. Jij pakt elk moment om de natuur in te gaan met beide handen aan, nadat je je ski’s op het dak van je Range Rover hebt gebonden.

Foto: Hybrid

Citrus

Als je voor een Citrus-achtig geurtje kiest is de kans groot dat je sportief bent en veel waarde hecht aan je V-cut. Je houdt van frisse geuren die je actieve levensstijl benadrukken. Je bent spontaan en mensen voelen zich aangetrokken tot jouw kijk op het leven. Energiek! Net als jij en je geurtje.

Marine

Dit type geurtje is een perfect fit voor de waterratten onder ons. Als het weekend aanbreekt weet je niet hoe snel jij met je board naar het strand moet om wat golfen te pakken. Marine geuren hebben heldere, koele en luchtige tonen, net als de geur voorafgaand aan een regenbui. Je bent waarschijnlijk een aardige kerel die meegaat met de flow. Je bent casual, een vrije geest en wordt bewonderd door je ontspannen manier van leven. Hang loose dude!

Source: YouTube

Woody

Mannen die kiezen voor een houtachtige geur zijn geboren leiders. Je stijl is verfijnd. Of het nou tijdens een vergadering is, een date met je meisje of een avond uit met je vrienden. Door jouw oog voor detail heb je jouw outfit altijd on point.

 

Aromatic

Behandel jij je baard als jouw eigen kind? Of ben je fan van de man bun en rij je op een fixie? Dan is dit type geurtje wellicht iets voor jou. Je rockt je out of bed look alsof het geen enkele moeite kost. Maar stiekem heb je een half uur besteed om je baard in een plooi te krijgen. Aromatische geuren lijken eenvoudig, maar zijn vrij complex met veel verkwikkende en opbeurende tonen. Kruidachtig en traditioneel.

 

Leather

Draag je een leren jas en de perfect afgetrapte laarzen tijdens het rijden op je matzwarte motorfiets? Dan zijn leather-geuren de meest voor de hand liggende keuze voor jou. Je bent de quiet type en dit geurtje komt overeen met jouw mysterieuze persoonlijkheid. Je trekt je eigen plan, ook al betekent dit risico’s nemen.

Credits: Ryan Holloway
Total
1
Share