Deze comfi truien zijn cruciaal om in huis te halen

De zonnestraaltjes die zich zelden nog laten zien, komen altijd gepaard met een ijskoud briesje. Tijd om wat comfi truien in huis te halen. We weten allemaal dat je er nooit genoeg kan hebben. Als je dat wel hebt, worden ze om de haverklap geconfiskeerd door je vriendin, scharrels of huisgenoten. Tijd om wat nieuw en comfortabel spul in huis te halen, zodat je dit tijdens de donkere dagen om je schouders kan slaan.

De foute kersttrui is dit jaar nog steeds een must in jouw garderobe, die hoort er gewoon echt bij. Echter is het vaker geen Kerst dan wel, dus is het ook cruciaal om wat aanvullende comfi truien in huis te halen. De truien moeten aan een aantal eisen voldoen en dit hebben wij al allemaal opgezocht. Naast dat ze comfortabel moeten zijn, moeten ze er ook nog decent uitzien en lekker zitten.

 

Comfi truien

De hoodie

De hoodie mag nooit, maar dan ook nooit ontbreken in welke garderobe dan ook. Niets is lekkerder dan op de bank zitten met een fijne hoodie die ook je oren bedekt. Daarnaast ook behoorlijk fashionable mits je hem goed combineert. Als je voor een trench coat gaat en toch iets casuals wilt uitstralen, gooi je er gewoon een hoodie onder. Hier moet je wel goed mixen en matchen met de kleuren.

De coltrui

De coltrui kan op zoveel manieren gecombineerd worden. Hij mag dus ook zeker niet ontbreken aan jouw collectie comfi truien. Het moet echter geen strak ding worden waar je tepeltjes hun eigen leven in kunnen lijden. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat het dingetje comfortabel zit en je voorziet van warmte. Casual of chique, allebei de stijltjes kan je hiermee rocken.

De Merino wollen trui

Eigenlijk komt de Merino wollen trui wel op de eerste plaats. Deze truien zijn onwijs warm in de winter, maar houden in de zomer juist weer de koelte vast. En dan misschien nog het aller belangrijkste: geen jeuk! Tenzij je hem van iemand met schurft leent. Maar daarom schaf je hem ook aan voor je eigen garderobe. Eigenlijk gewoon the best a man can get.

De trui met tekst

Een trui met tekst kan extreem goed of extreem fout gaan. Wij gaan voor extreem goed. Laat “live, love, laugh” en alle andere wc tegel-tekstjes maar achterwege, want dat bedoelen we niet. Wel bedoelen we de truien die wat tofs te melden hebben. Toffe lettertypes en een toffe uitspraak op een trui laten wat meer van jouw karakter zien. Illustraties of een merknaam op een trui kunnen natuurlijk ook.

De kabeltrui

Deze kennen we al heel erg lang, we hebben van hem gehouden en we hebben hem gehaat. Maar dat wispelturige gedrag moet nu eindelijk een keer ophouden. De kabeltrui is er om van te houden, period. Naast het feit dat hij gewoon lekker zit, maakt hij een outfit helemaal compleet. Als er nog een overhemd onder zit ben je helemaal klaar om te jagen.

De fijn gebreide trui

Niet te verwarren met de vorige kabeltrui, al is deze ook gebreid. Alleen wat fijner. Eigenlijk is deze trui een trui zoals het ooit bedoeld was. Geen poespas, gebreid, zacht, beetje over sized, gewoon fijn! Absoluut een essential voor je garderobe.

Total
1
Share