BaByliss for Men Beard Designer: Snel jouw baard in stijl!

De baard. Begin dit jaar schreven we al dat de enorme baard toch echt wat minder hip zou worden. Een goed verzorgde en getrimde baard echter, die mag er nog steeds zijn! Wellicht dat jij, net zoals ik, regelmatig met de baardtrimmer in de hand staat om dat 3-dagenbaardje weer scherp en toonbaar te krijgen. Ik gebruik daar nu mijn BaByliss 880E voor, maar toen ik gevraagd werd om de nieuwe BaByliss for Men Beard Designer te testen, was ik direct enthousiast!

Babyliss for Men x Manify-9756

BaByliss for Men Beard Designer

Wat direct opvalt ten opzichte van andere baarddesigners, de BaByliss for Men Beard Designer ziet er eerder uit als een scheerapparaat dan een baardtrimmer. Doordat de Beard Designer ronde koppen heeft, trimt hij je baardharen in alle richtingen. Met 5 miljoen rotaties per minuut is de Beard Designer gemiddeld 2x sneller dan een reguliere baardtrimmer. 

Met de ingebouwde accu kun je tot 45 minuten trimmen. Daarnaast is er een snellaadfunctie om altijd de mogelijkheid te hebben om je baard te trimmen. Het opladen gaat via een houdertje waar je de Beard Designer in zet, en de titanium mesjes zijn vervangbaar.

BaByliss for Men Beard Designer review

Dan nu het moment: Werkt hij ook echt zoals er geschreven wordt? Ja en nee. Ik ben sneller, maar zeker niet 2x zo snel dan met mijn normale baardtrimmer. Waarschijnlijk, als ik aan het product gewend ben, dat ik nog wat sneller kan trimmen. Wat voor mij écht een voordeel is, is dat ik met mijn normale baardtrimmer meer over mijn huid heen ga dan met deze. Ik heb een vrij gevoelige huid, en ik heb het idee dat ik met deze trimmer daar minder last van heb.

Een ander voordeel is dat ik makkelijk onder de douche kan trimmen. Dat kan met mijn andere baardtrimmer ook wel, maar aangezien die maar in één richting trimt is het fijn om ook een spiegel te hebben, zeker als ik mijn baardje erg kort trim (0,4mm).

Een nadeel van de snellere,maar ronde trimkop, is dat het lastiger is om strakke lijnen te trimmen. De grens van mijn bakkebaard naar de getrimde baard bijvoorbeeld, is lastiger scherp te krijgen dan met mijn reguliere baardtrimmer.

De BaByliss for Men Beard Designer is verkrijgbaar voor ongeveer €199,95 bij alle bekende elektronicazaken. Mocht je het nodig vinden: er is ook een BaByliss for Men Beard Designer verkrijgbaar met een kleine reguliere trimmer erbij, om de ideale combinatie van snelheid en precisie te hebben. Meer informatie vind je op BaBylissforMen.

Total
0
Share