Manify Bucket list (Part 3)

Na de Manify Bucketlist deel 1 en deel 2 komt over het algemeen deel 3. En wij willen niet afwijken van deze verwachting die je waarschijnlijk hebt, dus bij deze: Deel 3 van de Manify Bucket List!

The Bucket List 3

Koop je droomauto en betaal cash
Je hebt een prima baan, je hebt altijd al tweedehands auto’s gehad, het is tijd. Tijd om de auto van je dromen te kopen. Ok, het wordt vast geen Audi R8, maar een S5’je of BMW’tje 5-serie moet wel lukken toch? In ieder geval, het belangrijkste is dat je cash betaald. En geen portemonnee gebruiken! Gewoon opgevouwen in je broekzak, yeahhh!!!

American_Cash

Vlieg ergens spontaan heen, dezelfde dag nog!
Pak de auto naar Schiphol, nu! Ga naar de desk van KLM en zeg welk vliegtuig, met een vrije stoel, als eerste vertrekt. Boek het ticket en ga! Veel plezier, fijne vakantie!

KLM_787-800

Koop een mooi horloge en geef ‘m door aan je zoon ooit
Als je er geen hebt moet je die nog even maken. Die zoon dan hè. Verder ga je gewoon even naar de juwelier en investeer in een mooi klokje. Het is de bedoeling dat hij nog generaties mee gaat, dus ga voor pure kwaliteit. En dan komt er ooit een dag. Als je zo oud bent dat je geen reet meer aan je leven hebt en geniet van het geluk van je zoon. Op een gegeven moment komt hij thuis van z’n veel te dure opleiding en besluit moederlief te helpen in de keuken. Dit is het moment dat je zegt: “Zoon, kom is even bij je oude vader zitten.”

Laat een pak op maat maken
Bij zo’n oude Italiaanse tailor-opa. Daarna ga je je laten scheren bij een kapper en koop je een sigaar. Dan nodig je beste vrienden uit voor een avondje cognac drinken en droge worst eten. Wedden dat jij de show steelt. Paar foto’s maken, filter er overheen en op Facebook knallen dan ziet de hele wereld hoe blits jij bent. ’s Avonds lig je in bed met de meid van je dromen! Of…

kleermakerkerkerkrade.nl

Ga bij de mile-high club
Ja, of je gaat bij de mile-high club. Dit onderdeel kan een combinatie zijn van het pak laten maken en het ticket boeken. Want je moet toch echt in een vliegtuig zitten wil je bij de mile-high club kunnen. Het enige wat je moet doen om lid te worden is de liefde bedrijven op grote hoogte! In dit vliegtuig schijnt het het comfortabelste te zijn!

Woon een wedstrijd van FC Barcelona bij in Camp Nou
Camp Nou, in Barcelona, is het grootste voetbalstadion van Europa en kan zo’n 98.000 toeschouwers aan. Nou is het ook nog eens zo dat FC Barcelona vrijwel altijd wint bij thuiswedstrijden. Je kan je voorstellen dat het tof is om de wave te doen met 97.999 anderen en om Messi te schreeuwen tijdens een vrije trap. Moet je gedaan hebben!

campnou.nl

Koffie uitspugen als iemand iets zegt|
Je ziet ’t vaker in films, maar iedereen wil ’t toch gewoon een keer echt doen? Als iemand iets heel verrassends of grappigs zegt, of juist helemaal niet, dan is ’t toch geniaal om je hele mond vol koffie (of een drank die voor minder brandwonden zorgt) uit spuugt in ’t gezicht van je gesprekspartner!? Toch? Of niet…?

ESSENTIALSMEER ESSENTIALS