Breng je creaties tot leven met Lego Fusion!

Laten we eerlijk zijn: wij mannen blijven ons hele leven eigenlijk een jongen. En jongens spelen met Lego! Er is al een enorme hoeveelheid Legogames op de markt, meestal zijn die vooral interessant voor kinderen. Maar nu komen de Deense blokkenkoningen met iets dat het jongenshart van menig volwassen man sneller zal doen kloppen: het spelen in een game met je eigen bouwsels!

Lego op je tablet

Lego Fushion is speciaal gemaakt voor tablets. (Heb je nog geen tablet? Je scoort er gemakkelijk een gratis, bijvoorbeeld bij een abonnement voor tv, internet en bellen.) Je bouwt iets moois en plaatst dit een speciale plaat die je bouwsel “inleest”. Vervolgens kan je er mee aan de slag in verschillende games.

Gamen met je bouwsels

In “Lego Fusion Town Master” bouw je de gevel van een huis die je vervolgens importeert naar je eigen virtuele stadje, bewoont door Lego-figuurtjes.  In “Battle Towers” bouw je een middeleeuwse toren die je moet verdedigen tegen monsters. In “Create & Race” bouw je je eigen bolide waarmee je op een racebaan rond kan scheuren.

Deze spellen verschijnen in augustus en je hebt daarvoor speciale Legopakketten nodig. De spellen zijn gratis en je betaalt voor de steentjes en de inleesplaat. Het enige probleem: deze zullen voorlopig alleen in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn.  Maar goed, daar mag de pret niet drukken. Dan bestellen we het gewoon op het internet, toch? Eens kijken of we dat ergens op kunnen snorren in augustus.ESSENTIALSMEER ESSENTIALS